Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δηλωση του Γκι Φερχόφστατ:” θέλουμε τη γη σας, τα ξενοδοχεία, τα μπαρ και τα εστιατόρια σας, τη διαχείριση των περιουσιών σας, τα νησιά σας, τον ήλιο και τις παραλίες σας… και μέχρι να μας τα δώσετε δεν θα σας αφήσουμε να φύγετε από το σπίτι”.

Τι αποκαλύπτει η ερευνήτρια της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ Κριστίνα Μαρτίν για τα σχέδια της παγκόσμιας ελιτ και των ανθρώπων του Σόρος με αφορμή την κρίση του κορονοϊού



Έχετε το δικαίωμα πρωτοβουλίας. Προτείνετε ένα ευρωπαϊκό σχέδιο ανάκαμψης τρισεκατομμυρίων ευρώ, βασισμένο σε νέους ιδίους πόρους. Μην περιμένετε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που δεν θα αποφασίσει ποτέ. Απαλλάξτε μας από αυτήν την κρίση όπως έκανε ο Ντελόρ όταν ξεκίνησε την Ενιαία Αγορά. ” ανέφερε μεταξύ άλλων ο μιλώντας για ένα ευρωπαϊκό “σχέδιο Μάρσαλ” ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γκι Φερχόφσταατ…

Αναρωτήθηκε τι περιμένει η Κομισιόν, και απευθυνόμενος στην κα Φον ντερ λάιεν ζήτησε άμεση δράση και όχι το πινγκ πονγκ που παίζεται στα ευρωπαϊκά όργανα.
Όμως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία είναι κάποια αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις του που δεν ήρθαν ποτέ στην δημοσιότητα..
Αυτά τα αποσπάσματα αποκαλύπτει σήμερα η ερευνήτρια της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ, συγγραφέας κα Κριστίνα Χιμένεθ Μαρτίν.
Σε σχόλιό της η κα Μαρτίν αναφέρει: “ Ο Guy Verhofstadt, πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου. Προεδρεύων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το 2001 και μία από τις φωνές του George Soros στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Τι εννοεί σε αυτή την ομιλία; Βασικά λέει “η γη, θέλουμε τη γη σας, τα ξενοδοχεία, τα μπαρ και τα εστιατόρια σας, τη διαχείριση των περιουσιών σας, τα νησιά σας, τον ήλιο και τις παραλίες σας… και μέχρι να μας τα δώσετε δεν θα σας αφήσουμε να φύγετε από το σπίτι”. Όπως έχουμε σχολιάσει συχνά, είναι πόλεμος για πόρους. Δηλώσεις σαν αυτές δύσκολα θα τις βρείτε στη μάζα των ΜΜΕ”.
Η αποκάλυψη της κας Μαρτίν είναι αρκούντως σοβαρή γιατί σε περίπτωση που έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο ιδίως από έναν τέτοιο πολιτικό το θέμα λαμβάνει άλλες διαστάσεις..
Η ερευνήτρια στέλνει το δικό της μήνυμα: “Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε ξανά, σκορπίζοντας όλα τα κακά στην πιο μακρινή γωνία του πλανήτη. Οι κυρίαρχοι του κόσμου κατάφεραν όλα όσα είχαν σχεδιάσει για δεκαετίες να συμβούν και τώρα η βία των καθημερινών γεγονότων απειλεί να καταστρέψει τον τελευταίο θησαυρό που κρατάει το κουτί: την ΕΛΠΙΔΑ. Υπάρχει ακόμα χώρος στο μυαλό σου γι ‘ αυτήν; Βρείτε την, σηκωθείτε και δράστε!”
Και καταλήγει με την φράση του Νικολό Μακιαβέλι: “Όποιος ελέγχει τον φόβο των ανθρώπων, γίνεται ο κυρίαρχος των ψυχών τους”
Για τις διακοπές


Στο μεταξύ «έξυπνες λύσεις» ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών προανήγγειλε η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν. «Πιστεύω ότι θα βρούμε έξυπνες λύσεις για να κάνουμε καλοκαιρινές διακοπές. Ίσως λίγο διαφορετικές, με άλλα μέτρα υγιεινής, με λίγο περισσότερη κοινωνική αποστασιοποίηση».
Ωστόσο, ερωτηθείσα για την πορεία του κορονοϊού και το προσεχές καλοκαίρι σημείωσε πως δεν θα ήταν συνετό να κανονίσει κάποιος τις διακοπές του καθώς «δεν υπάρχει αξιόπιστη πρόβλεψη για το τι μπορεί να συμβεί τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο».
20\04\2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.