ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ - ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΦΕΚ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ - ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΦΕΚ.

(ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΗ ΕΔΡΑ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ.Τ.Λ. ΟΠΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΑΣ ΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 32 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΚΑΙ 5 ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ).

Ηράκλειο: Κρυφοκοίταζε τις κόρες του στο μπάνιο και ...

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2018.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

MΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ, ΤΟΣΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ (ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ) ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ Φ.Ε.Κ., ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ Η, ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ (ΣΥΣΤΑΣΗ) ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΡΗΤΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 32 παρ. 4 ΚΑΙ 5 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΣΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ, ΕΝΩ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Φ.Ε.Κ. Η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟΚΤΑ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΥΠΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙΣΑ ΣΕ Φ.Ε.Κ. ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ.
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΜΕΝΟ ΣΕ Φ.Ε.Κ., δηλ. ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΜΙΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ (ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΑΡΚΤΟΤΗΤΑ);;;;
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ –ΔΗΛΩΣΗ – ΑΙΤΗΣΗ – ΟΧΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙEIΤAI ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ:

<<ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 199 ΤΟΥ ν.δ 3026/1954 «ΠΕΡΙ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ», ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΧΡΕΟΣ Α)....Β)....Γ)....Δ).....Ε) ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΉΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ Η ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ>> ΚΑΙ
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, (ΑΝ Η ΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ), ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ (ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ)
ΖΗΤΩΝΤΑΣ,

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ» :
1) ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ Η ΜΗ, ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
2) ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
3) ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ
4) ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΑΣ,
 ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ.
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ.


ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΧΟΡΗΣΗΣΕΤΕ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΑΣ..


ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΔΩ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ - ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, - ΑΣΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Κ.Τ.Λ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΣΙΩΠΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΖΟΝ ΘΕΜΑ, ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ , ΚΑΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ(ΒΟΥΛΗ).
ΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.


ΕΔΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 16 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:


ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ 

ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ!!!!


ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.