Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

4 αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους σε 48 ώρες

4 αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους σε 48 ώρες


4 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΕ …48 ΩΡΕΣ…

Tα τελευταία λόγια τραγικού πατέρα που κρεμάστηκε στο δωμάτιό του!
"Δεν αντέχω άλλο. Δεν έχω δουλειά εδώ και καιρό. Δεν μπορώ να τρώω κάθε μέρα μακαρόνια και φασόλια. Δεν αντέχω να ζω σαν ζητιάνος και να πηγαίνω να με ταΐζει η Εκκλησία. Δεν έχω ούτε ένα ευρώ για τσιγάρα. Συγνώμη γι' αυτό που κάνω. Δεν υπάρχει ελπίδα".  (σ.σ. ΑΧ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,… ΓΙΑΤΙ;;; ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;; ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΡΚΗ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ;;; ΛΕΓΕΤΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΡΙΧΝΟΥΝ;; ΕΨΑΞΕΣ ΠΟΤΕ;; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ;… ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ!!! ΨΑΞΕ ΜΑΘΕ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ  ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΟΣΟ ΑΡΓΕΙΣ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΌΤΕΡΑ.. 

Αυτές ήταν οι λίγες λέξεις μέσα από τις οποίες είπε τα πάντα ο 42χρονος άνδρας από τη συμπρωτεύουσα, που μη αντέχοντας πλέον μια ζωή που γι' αυτόν είχε γίνει απόλυτο μαρτύριο, έβαλε μια θηλιά στον λαιμό του και απαγχονίστηκε μέσα στο διαμέρισμά του, σε συνοικία της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος άνδρας ήταν διαζευγμένος, πατέρας ενός 13χρονου κοριτσιού για το οποίο ένιωθε φρικτές τύψεις καθώς δεν μπορούσε να του προσφέρει απολύτως τίποτε.

Οδηγός στο επάγγελμα, έψαχνε για δουλειά τουλάχιστον επί έξι μήνες αλλά ήταν αδύνατον να βρει, ωστόσο για τον ίδιο, το να ζει αναξιοπρεπώς όπως περιγράφει στο ιδιόχειρό του σημείωμα, δεν ήταν κάτι που μπορούσε να το διαχειριστεί και τελικά και να το αντέξει.

Αφιερωμένο στους απανταχού ανέμελους και βολεμένους!

Τρεις ακόμα αυτοκτονίες σε Κατερίνη, Κρήτη και Θεσσαλονίκη μέσα σ'ένα 24ωρο…, πρίν από αυτην που περιγράφουμε…
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κατερίνης από την αυτοκτονία ενός 45χρονου άνδρα στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Ελευθερίας!

Ο αυτόχειρας έπεσε από την ταράτσα του Μεγάρου Παπαγεωργίου περίπου στις 10 το πρωί. Χτύπησε πρώτα πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα και μετά κύλησε στο οδόστρωμα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος….
Ο 70χρονος από τους Βώρους Μεσαράς, πριν πιει το δηλητήριο, φέρεται να άφησε ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.
Είχε προηγηθεί μία ημέρα νωρίτερα η, άλλη, αυτοκτονία ενός ακόμα συμπολίτη και συνανθρώπου μας στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για 53χρονο απολυμένο υπάλληλο σε κεντρικό Ωδείο της πόλης.

Όπως έγινε γνωστό, είχε κόψει τις φλέβες του με αιχμηρό αντικείμενο. Συνάδελφοί του τον βρήκαν, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης, νεκρό στους χώρους υγιεινής του Ωδείου, που βρίσκεται στην οδό Ισαύρων 4. Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Ο αυτόχειρας φέρεται να άφησε ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους της πράξης του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν ο λόγος για το απονενοημένο διάβημα…

ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ…

Οι άθλιες κυβερνήσεις των τελευταίων 10 χρόνων (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ), είναι 100% συνυπεύθυνες

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ FB

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.