Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΥΜΠΑΝ: ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑ



Φυσικά κανείς από τους απατεώνες επιστήμονες δεν θα δηλώσει το μεγαλύτερο όπλο που έστειλε ο Ηλίας προς την Γαία εχθές εκτός από το παλικάρι που φυσικά θα ήταν και έλληνας με το βίντεο του. Δεν θα γινόταν διαφορετικά να μην ήταν ελλήνων ΝΟΥΣ για να ξεκαθαρίσει ορισμένα συμβάντα που φυσικά δεν είναι τυχαία και θέλουν να σας ξυπνήσουν, ίσως για τελευταία φορά:

1. Έκρηξη του Ηλίου στις 10-4-20, η ηλιακή καταιγίδα έχει τεράστιες συνέπειες προς την Γαία και τα ηφαίστεια που θα σκάνε το ένα μετά το άλλο.
2. Η ηλιακή καταιγίδα έρχεται την σωστή στιγμή για να βγάλει την ανθρωπότητα από την καραντίνα της ΝΤΠ, τον Παγκόσμιο Φασισμό και την διάλυση των οικονομιών σε όλες τις χώρες. Αυτός είναι ο σκοπός και αυτή είναι η μεγαλύτερη συνομωσία ποτέ εαντίον της ανθρωπότητας γιατί ο ιός-19 είναι ανύπαρκτος και για αυτό οι γιατροί σε όλο τον πλανήτη, εκτός από λίγους γνώστες, λένε αλλα αντ αλλων.
3. Η υγρασία σήμερα στον πλανήτη μειώθηκε σε μόλις 13% το απόγευμα του Σαββάτου. Τον μήνα Απρίλιο στο βόρειο ημισφαίριο δεν ήταν ποτέ πριν τόσο χαμηλή από τότε που ξεκίνησαν οι μετρήσεις το 1901.
Ο συνδυασμός της ξηρασίας και της ηλιοφάνειας των υψηλών θερμοκρασιών (βόρειο ημισφαίριο) επέτρεψε τη χαμηλή υγρασία να πέσει.




4. Πάμε τώρα να δούμε τι συμβαίνει με την απάτη της κορώνας-19...σκάει ο Ήλιος εχθές, στέλνει τις ηλιακές καταιγίδες σήμερα, αύριο και μεθαύριο και σπάει όλη την υγρασία, δηλαδή την κατάλληλη συνθήκη για οποιονδήποτε ιό, επειδή τους αρέσει η υγρασία και δεν αγάπανε τον ξερό αέρα.!!! 

Δεν πεθαίνει σχεδόν κανένας και δεν τους βγαίνει η απάτη των μαζικών νεκρών απο τον ιο-19. Ο κόσμος θα βγει σε λίγο έξω επειδή κανείς δεν τους πιστεύει.




5. Πέθαιναν κάποιοι ασθενείς και τα ρίχνουν όλα στον ανύπαρκτο κορωναιο που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κύτταρο του ανθρώπου που αρρωσταίνει από τον υψηλό ηλεκτρομαγνητισμό (4G,5G) κινητά και παντού ηλεκτρισμό σε συνδιασμό με τα βαρέα μέταλλα στο αίμα των σύγχρονων ανθρώπων. Αν θα βάζαμε το κεφάλι μας στον φούρνο μικροκυμάτων τι θα πάθαινε; Αυτό έγινε και στην Ιταλία και Ισπανία, πειράματα 33...επιστροφή στον μεσαίωνα φόβο και τρόμο για να φοβαστε τον θανατο, ενω αυτοι που λένε οτι σας προστατευουν είναι οι δολοφόνοι σας.
Αυτό παθαίνει και το σώμα των ανθρώπων με τα 5G και το ψέκασμα με αλουμίνιο, βάριο και κάδμιο στο αίμα που τρώει η ανθρωπότητα εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια.








ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ, ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

Τεράστια Αντιστροφή Της Μαγνητόσφαιρας... 





ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΙΟΥΣ και δεν τους βγαίνει η σούπα με τα εγκεφαλικά και ανακοπές καρδιάς:



Οι ΚατραΚουληδες είναι παιδιά των Μπιλντερμπεργκ, δολοφόνοι των λαών που καταστρεφουν την Ελλάδα συστηματικά με σοκ και δέος, μ' εναν ανυπαρκτο ιο για να μας πουλήσουν στην ΝΤΠ...Βγείτε έξω και ανοιξτε τα μαγαζια σας. Σας δολοφονούν με ψεκασμούς και Ηλεκτρομαγνητισμό 4G,5G... 

Περάστε και από εδώ:

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΙΟΣ-19, ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.