Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.

ANOIΓΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΙΑ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ


Επιστρέφουν οι πλειστηριασμοί από 15/1 - «Καμπανάκι» ΑΑΔΕ σε ...

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΝΤΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ


ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
 ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΣΕ ΠΕΤΑΜΕ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Πλειστηριασμοί ακινήτων χωρίς όριο!


Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα ότι ως πρώτο μέτρο χαλάρωσης ανοίγουν τα υποθηκοφυλακεία, πρωτοδικεία και ειρηνοδικεία αλλά μόνο για ορισμένες διαδικασίες και δη τις προσημειώσεις δημιουργεί προβληματισμό.

Όπως είπε μάλιστα η διαδικασία θα γίνεται αυτόματα χωρίς την παρουσία των διαδίκων από τις γραμματείες, στο πλαίσιο των.. μέτρων για τη μη διάδοση του κοροναϊού.

Και τούτο διότι στα τέλη του μήνα λήγει η προστασία της πρώτης κατοικίας και παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης και του οικονομικού επιτελείου για επέκταση της προστασίας η απάντηση από τους Θεσμούς είναι αρνητική.

Αύριο Τετάρτη θα υπάρξει νέα τηλεσυζήτηση, ενώ ασφαλώς υπάρχει και η Σύνοδος Κορυφής την ερχόμενη Πέμπτη οπότε ενδεχομένως υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα, αλλά αυτό διόλου βέβαιο είναι.

Εύλογο λοιπόν το ερώτημα κατόπιν δυσοίωνων συνειρμών….

Προμηνύεται με την εξέλιξη αυτή η οριστική άρνηση των Θεσμών στην παράταση προστασίας της πρώτης κατοικίας και άρα τα δικαστήρια ετοιμάζονται για κύμα πλειστηριασμών μετά τη λήξη της προστασίας από τα τέλη Απριλίου;
ΠΗΓΗ: Olympia.gr

Real Estate: Οι ευκαιρίες και οι 32.000 πλειστηριασμοί του 2019


ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ H ΑΑΔΕ: "Στις 27 Απριλίου οι φοροεισπρακτικές υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες των ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η Επιχειρησιακή Μονάδα Είσπραξης, τα Ελεγκτικά Κέντρα και οι ΔΟΥ, δηλαδή οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ που είναι αρμόδιες για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων φορολογικών οφειλών προς το Δημόσιο, θα αρχίσουν από τις 27 Απριλίου να πραγματοποιούν τους πρώτους e-πλειστηριασμούς ακινήτων σε βάρος οφειλετών τους"....

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ.
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΟ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥhttps://www.facebook.com/pg/esyplatykampoylar
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17627
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17647
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=18373
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.grΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:https://ypomnima.artemis-sorras.gr/
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.