Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ. (Ορεστιάδα 7/11/2016) ΒΙΝΤΕΟ)

 


Συνέλληνες, καλησπέρα. Είναι μεγάλη η τιμή που βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σας και πραγματικά όλοι αισθανόμαστε αυτή την τιμή γιατί συμμετέχουμε σε ένα τεράστιο αγώνα.
Σε έναν αγώνα που είναι καθήκον και υποχρέωση μας για να τον διεξάγουμε.
Έχουμε πάει σε ένα σταυροδρόμι και η Ελλάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες κι ό,τι έχει γίνει, δεν έχει γίνει τυχαία.
Έχει γίνει από ένα οργανωμένο σχέδιο το οποίο εξελίσσεται σύμφωνα με αυτά που θέλουν οι Σιωνιστές που ήταν πάντα εχθροί μας.
Αν παρατηρήσουμε το περιβάλλον θα δούμε ότι τα πάντα είναι εναντίον μας. Ζούμε στο κράτος μας, ζούμε στην χώρα μας και νομίζουμε ότι είμαστε σε διωγμό.
Και πραγματικά, όταν αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα να γίνει ελεύθερο κράτος κι όταν είχαμε την μεγάλη ευκαιρία με τον μεγάλο Καποδίστρια να ιδρύσουμε ένα Ελεύθερο κράτος, δεν μας άφησαν, γιατί αυτό δεν ήταν στα σχέδια τους.
Έφεραν τότε τις συμμορίες τους που εμπόδιζαν τον Καποδίστρια και μετά τον δολοφόνησαν.
Αυτές οι συμμορίες έγιναν η πολιτική σκηνή, όταν ήρθε ο Όθωνας.
Έγιναν τα κόμματα, τα οποία έχουν πραγματικά καταβολές στις συμμορίες που ήταν ιδρυμένες και οργανωμένες από πράκτορες ξένων δυνάμεων.
Αυτές ακριβώς οι συμμορίες υπάρχουν και σήμερα και διευθύνουν την Ελληνική πολιτική σκηνή, γιατί, ο,τιδήποτε παράγεται στην Ελλάδα, είναι εναντίον μας.
«Κ.Ι.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ…»
Να σας πω ότι υπάρχει ένας Οργανισμός, ο οποίος είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και έχει μέλη, άτομα τα οποία παράγουν το 40-50% του ΑΕΠ κι αυτός ο Οργανισμός που λέγεται Κ.Ι.Σ, δεν έχει πληρώσει ποτέ φόρο.
Όλες οι αλλοδαπές εταιρείες που υπάρχουν στην χώρα μας, όπως οι κινέζικες δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρο.
Γι αυτό δεν τους κυνηγάνε οι εφοριακοί. Μόνο εμάς τους Έλληνες κυνηγάνε. Περί τίνος λοιπόν πρόκειται; Σε ποια χώρα ζούμε; Ζούμε στο Ελληνικό κράτος ή όχι;
Παρατηρήστε ότι αυτό που παράγει η πολιτική σκηνή δεν είναι τίποτα άλλο, παρά σχέδια που εξελίσσονται σύμφωνα με κάποιες οδηγίες.
«ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ»
Ας πάμε λίγο στην ιστορία μας για να τα καταλάβουμε:
Σήμερα, μετατρέπουν όλες τις οδούς στο όνομα: «Ελευθέριος Βενιζέλος» και θεωρείται μεγάλος Εθνάρχης.
Αυτός ο άνθρωπος ο οποίος έστειλε στην Κριμαία τους Έλληνες για να σκοτωθούν και να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους Μπολσεβίκους και έφερε τους Έλληνες Πόντιους σε αντιπαράθεση με τους κομμουνιστές που είναι το ευφυολόγημα του Σιωνισμού.
Κι ο ίδιος έστειλε τους Έλληνες στην Μικρά Ασία για να γίνουν στόχους των εθνικιστών του Ατατούρκ.
Και τέλος, αυτή η μεγάλη καταστροφή στην Μικρά Ασία μέτραγε 4.000.000 ελληνικές ψυχές.
Αυτή ήταν η παραγωγή του έργου του μεγάλου Εθνάρχη, όμως αυτός έπραξε σύμφωνα με τα σχέδια που είχαν ορίσει οι Σιωνιστές.
Και έρχεται ένας 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος που μας έβαλε εναντίον των Ναζιστών. Άλλο Σιωνιστικό ευφυολόγημα. Και εκεί θρηνήσαμε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές ψυχές, γιατί αυτά θέλουν ακριβώς οι Σιωνιστές που δημιουργούν αυτές τις συνθήκες και οργανώνουν αυτά τα σχέδια.
Αυτό που βιώνουμε σε αυτό το καθεστώς, βλέπουμε ότι υπάρχει ένα πολιτικό κατεστημένο το οποίο είναι ακριβώς σε ευθεία γραμμή, ασχέτως ονόματος, είτε λέγεται Ν. Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθούν ακριβώς την ίδια πολιτική εναντίον μας.
Ο ένας υπόσχεται μετά τον άλλον ότι θα μας βγάλει από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις και μόλις γίνονται εξουσία και κερδίζουν την πίστη μας, γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν αυτό που λένε και εμείς τους πιστεύουμε, έρχονται και αποδεικνύουν πραγματικά ότι είναι πάρα πολύ καλοί υπηρέτες των Σιωνιστών, οι οποίοι έχουν καταστρώσει το σχέδιο του αφανισμού μας και βλέπετε πόσο ωραία εξελίσσεται αυτή η καταστροφή της χώρας μας.
Αυτή η καταστροφή έχει τέλος!
Και ακούτε σήμερα, τύμπανα πολέμου εξ Ανατολών και λένε ότι η Θράκη κινδυνεύει, γιατί έχει θρησκευτικές μειονότητες κι όταν ρώτησα να μάθω πόσοι είναι οι μειονοτικοί στην χώρα μας, μου είπαν ότι είναι 180.000!
Τα εκατομμύρια των ισλαμιστών που είναι μέσα στα σπλάχνα μας δεν τα καταλαβαίνουμε τα οποία ήρθαν με την ανοχή του πολιτικού κατεστημένου;
Φυσικά, καταλαβαίνετε ότι όταν υπάρχει μια επίθεση ισλαμική θα είναι από μέσα, που θα ενεργούν εναντίον μας.
Αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά προγραμματισμένο και σχεδιασμένο.
Ο μόνος τρόπος, η μόνη μέθοδος και η μόνη λύση για να το αποφύγουμε όλο αυτό, είναι να πετάξουμε όλο αυτό το σαθρό πολιτικό κατεστημένο για να εγκαθιδρύσουμε στην χώρα μας μια Ελληνική Κυβέρνηση. Αυτή την κυβέρνηση που θα φέρει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, γιατί πρέπει την χώρα μας από εδώ και πέρα να την κυβερνούν Έλληνες κι όχι αλλοδαποί, ούτε αλλοεθνείς.
Ξεκινήσαμε λοιπόν ένα τεράστιο αγώνα, γιατί μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και τα πάντα είναι οργανωμένα.
Και αποδείξαμε, μετά από έναν τεράστιο αγώνα και ειδικά, προσωπικά του Αρτέμη Σώρρα, ότι η χώρα μας καμιά ψωρο-Κώσταινα, εμείς δεν είμαστε οι φτωχοί, οι ταπεινοί της Ευρώπης, αλλά είμαστε οι τεράστιοι Έλληνες που φέρουμε τον Ελληνισμό και το Ελληνικό Έθνος, το πανάρχαιο αυτό Έθνος που έδωσε τα πάντα στον πλανήτη και πραγματικά, δικός μας είναι κι ο Πλούτος που υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη.
Ο Αρτέμης Σώρρας έδωσε το πλαίσιο, για να καταλάβουμε όλοι ότι έχουμε τα χρήματα τεράστιους λογαριασμούς κι όχι μόνο μπορούμε να πληρώσουμε την Ελευθερία μας, αλλά να κάνουμε και την χώρα μας, μια χώρα που να αξίζει να λέγεται «Ελλάδα» και εμείς να διαβιώνουμε μέσα σε αυτήν σαν Έλληνες Κυρίαρχοι Πολίτες.
Έδωσε λοιπόν, 600 δισεκατομμύρια δολάρια υπέρ της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και το έκανε γνωστό παγκοσμίως και στους δικούς μας πολιτικούς.
Δεν τόλμησαν να αμφισβητήσουν ποτέ την κατάθεση. Ξέρουν πολύ καλά ότι έχει γίνει! Την αποκρύπτουν όμως, γιατί δεν θέλουν η Ελλάδα να απελευθερωθεί από τα χέρια των πιστωτών μας, των Σιωνιστών.
Το πολιτικό κατεστημένο έδειξε όλο το ποιόν του και ότι είναι τελείως ευθυγραμμισμένο με τα σιωνιστικά σχέδια, γιατί κανένα κόμμα και κανένας βουλευτής δεν έκανε μια επερώτηση στην Βουλή για να ρωτήσει για τον Αρτέμη Σώρρα και για τα 600 δισεκατομμύρια, παρόλο που είχαν πάρει Εξώδικες Ειδοποιήσεις για όλα αυτά.
Υπέγραψαν λοιπόν τα Μνημόνια και τις Δανειακές Συμβάσεις και μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, σκόπιμα και προγραμματισμένα για να μας εξουθενώσουν.
Αφού λοιπόν δοκίμασε όλο το πολιτικό κατεστημένο, στράφηκε προς τους Δημάρχους, γιατί αυτοί είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και έχουν εξουσιαστική Δύναμη στην χώρα μας και επειδή είναι οργανισμοί, Διοικητικά και Οικονομικά Αυτοτελείς, θα μπορούσαν κάλλιστα να κατεβάσουν από τα Παγκόσμια Ταμεία, αυτά που λένε οι ίδιοι «Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα» και να απελευθερώσουν την χώρα μας από τους μισθωτές.
Και αυτοί δεν ανταποκρίθηκαν.
Αυτό σημαίνει ότι κι αυτοί συμπλέουν με το ίδιο πολιτικό κατεστημένο. Όλοι αυτοί, εναντίον μας!!
Όταν είδαμε λοιπόν ότι συμβαίνουν αυτά, παρόλο που έχουμε τεράστια ποσά στην διάθεση μας, αποφασίσαμε σαν Κυρίαρχοι Έλληνες Πολίτες να χαράξουμε το μέλλον μας και είπαμε ότι θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…
Αποφασίσαμε να φέρουμε την πραγματική Δημοκρατία, γιατί Δημοκρατία είναι μόνο μία, η δική μας Ελληνική Δημοκρατία!
Αρχίζουμε λοιπόν, όπως ακούσατε στην εισαγωγή, να ιδρύουμε παντού Οργανισμούς που αναφέρονται σε τοπικούς προσδιορισμούς που λέγονται Δήμοι. Είπαμε ότι ιδρύουμε την Δημοκρατία, γιατί Δημοκρατία είναι το Κρατείν τω Δήμω, η Δύναμη του Δήμου, των Δημοτών και αυτή είναι πραγματικά η πηγή της Εξουσίας.
Έτσι λοιπόν, εμείς οι Έλληνες πολίτες ιδρύουμε μόνοι μας αυτούς τους Οργανισμούς και αυτοί οι Οργανισμοί έδωσαν την Εντολή στον Αρτέμη Σώρρα, όταν έγιναν περίπου 110 γραφεία, ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε την Ελλάδα!
Είναι η ώρα να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, για το μέλλον μας, την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας και ζήτησαν στον Αρτέμη Σώρρα να ιδρύσει έναν Φορέα! Πραγματικά, αυτό έγινε στις 4 του Σεπτέμβρη του 2015.
Αυτό σημαίνει ότι από τότε είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την χώρα μας σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία το αποφασίσουμε.
Ξέρετε, όταν πήγαμε στον Άρειο Πάγο, ενώ όταν γίνεται μια κατάθεση μιας Διακήρυξης και ενός Καταστατικού, ο Άρειος Πάγος για να δώσει την έγκριση χρειάζεται 2-3 μέρες. Εμάς την έδωσε σε 20’, γιατί οι Αρεοπαγίτες ξέρουν πολύ καλά, ποιοι είμαστε.
Κάθε κίνηση που έχει κάνει ο Αρτέμης Σώρρας τους ενημερώνει. Τους έχει ενημερώσει για τα 600 δις που είναι υπέρ μας. Τους έχει ενημερώσει ότι έχουμε Καταπιστεύματα, τα οποία έχουν καλύψει όλες τις προϋποθέσεις και μπορούμε από εκεί να αντλήσουμε 2,3 τρισεκατομμύρια ευρώ και να κάνουμε την χώρα μας ένα Εργοτάξιο Ανάπτυξης.
Οι Αρεοπαγίτες ξέρουν ακριβώς ποιοι είμαστε γι αυτό δεν χρειάστηκε πάνω από 20΄να μας δώσουν την έγκριση!
Από τότε λοιπόν είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε κάθε Εκλογική διαδικασία και μέσα από αυτήν διαδικασία, μέσα στο πλαίσιο του Συντάγματος, θα πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.
«ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…» Ετοιμαζόμαστε λοιπόν, να έρθουμε στην πολιτική σκηνή και να παράξουμε πολιτική.
Ξέρετε, είναι λάθος να λέμε ότι, όσοι πολιτεύονται είναι Πολιτικοί.
Εμείς πολιτευόμαστε και εμείς παράγουμε πολιτική, εμείς οι Έλληνες πολίτες, γιατί ο Ορισμός του Πολίτη είναι αυτός που μετέχει Κρίσεως και Αρχής και όταν μετέχεις Κρίσεως και Αρχής, σημαίνει ότι κάνεις Πολιτική και χωρίς Πολιτική δεν μπορεί να επιβιώσει ο Άνθρωπος σε συνθήκες που είναι Ανθρώπινες, γιατί ο Άνθρωπος σε αυτή την διάσταση που είναι, πρέπει να ζει σε Πόλεις και οι Πόλεις έχουν μια συγκεκριμένη δομή.
Όλα αυτά ακριβώς είναι το ΑΞΙΑΚΟ που έχουν οι Άνθρωποι για την διαβίωση τους.
Πραγματικά, εμείς ως Πολίτες παράγουμε Πολιτική και η Πολιτική αυτή θα απελευθερώσει την χώρα μας από τα δεσμά του χρέους, με τα οποία μας έχουν σφιχταγκαλιάσει οι δανειστές και θα θέσουμε την βάση για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα, την οποία πρέπει να έχουμε όλοι σαν Έλληνες.
Ξεκινήσαμε λοιπόν να ενημερώνουμε όλους τους Έλληνες να έρθουν μαζί μας, να έρθουν σε έναν Φορέα, ο οποίος δεν είναι κόμμα.
Γιατί τα «κόμματα», όπως λέει και η ετυμολογία της λέξης, είναι κομμάτια.
Αυτό σημαίνει ότι κάθε κόμμα παίρνει ένα κομμάτι της κοινωνίας και την κομματιάζει. Την διαιρεί και μέσα από αυτή την διαίρεση, μπορούν να προάγουν τα σχέδια τους.
Για σκεφτείτε, ποια είναι η αίτια καταστροφών στην χώρα μας;
Πού στηρίχθηκε η Μικρασιατική καταστροφή; Δεν στηρίχθηκε σε αυτή την κομματική διαίρεση;
Και μετά, όταν χάσαμε τόσους Έλληνες, σε έναν πόλεμο μεταξύ αδερφών, στον Εμφύλιο πόλεμο, ποιος ήταν η αιτία; Δεν ήταν οι κομματικές ιδεολογίες;
Εμείς είμαστε Έλληνες! Δεν έχουμε καμία σχέση με τα σιωνιστικά ιδεολογήματα, ούτε του κομμουνισμού, ούτε του ναζισμού, ούτε κανενός που να τελειώνει σε –ισμός.
Είμαστε απλά Έλληνες και αυτό που προάγουμε και μας ενδιαφέρει και είναι και το σημείο αναφοράς της Συνένωσης μας είναι ο Ελληνισμός. Είναι η καταγωγή μας, είναι το ΟΜΟΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ και το ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, όπως έλεγε ο Ηρόδοτος.
ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ»
Βλέπετε και ένα σαθρό πολιτικό κατεστημένο που δίνει Ιθαγένεια σε αλλογενείς. Πώς είναι δυνατόν να δώσεις Ιθαγένεια;
Ιθαγένεια σημαίνει ευθέως του Γένους. Είναι Γενετική προέλευση. Σημαίνει DNA, που σημαίνει δεν μπορείς ούτε να το χαρίσεις, ούτε να το πουλήσεις, ούτε να το δωρίσεις!
Όσοι είναι λοιπόν Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς είναι με το Κληρονομικό Δικαίωμα του Ελληνικού Έθνους που σημαίνει κατάγονται ευθέως του Ελληνικού Γένους.
ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
Εμείς λοιπόν ως Έλληνες πολίτες έχουμε τεράστια Δίκαια και θέλουμε όλα αυτά τα Δίκαια και τα Δικά μας, να τα αποκτήσουμε.
Μας τα έκρυβαν τόσα χρόνια. Έκρυβαν ότι έχουμε τόσους πολλούς λογαριασμούς. Μας έκρυβαν ότι έχουμε την δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε ό,τι θέλουμε μόνοι μας.
Τώρα όμως που το ξέρουμε, οφείλουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, γιατί τα έχουμε όλα!
Έχουμε στρατηγική, την Νόηση, έχουμε τις προϋποθέσεις, αλλά έχουμε και τα χρήματα και τους λογαριασμούς για να κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.
Είμαστε λοιπόν εμείς και αυτοί.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ….
Από την μεριά, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που ενώνει όλους τους Έλληνες ασχέτως κόμματος και δόγματος και από την άλλη μεριά, είναι αυτό το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.
Αύριο θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να επιλέξουμε: Αυτό το σαθρό κατεστημένο που μας οδηγεί σε κάτι που είναι σκοτεινό, νεφελώδες, χωρίς αύριο και μέλλον Ή στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που δείχνει πραγματικά ποια είναι η δύναμη μας και οι δυνατότητες μας!
Αυτή λοιπόν την στιγμή καλούμε όλους τους Έλληνες να πάρουν την Θέση που πρέπει να πάρουν έναντι του Ελληνισμού.
Ή με τους Έλληνες, ή εναντίον των Ελλήνων. Δεν υπάρχει ενδιάμεση θέση. Δεν υπάρχει φαιά ή γκρίζα θέση.
Υπάρχει μόνο η θέση με τους Έλληνες, ή εναντίον των Ελλήνων.
Και πραγματικά, αυτή την θέση δείχνουμε σήμερα και φέρνουμε σε πολύ μεγάλη δυσκολία το πολιτικό κατεστημένο.
ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΑΣ –«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ»
Εφόσον ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε λογαριασμούς. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο καθένας μας έχει μερίδιο σε αυτούς τους λογαριασμούς. Είναι ατελείωτοι αυτοί οι λογαριασμοί. Μας πιέζουν να πληρώσουμε φόρους, συνεχώς και κάθε χρόνο τους αυξάνουν!
Αλήθεια! Τι γίνονται οι φόροι μας; Πού πάνε όλοι αυτοί οι φόροι;
Επειδή, αξίζει να δούμε ένα βίντεο, με τον πρώην Υπουργό Οικονομικών τον Βαρουφάκη, για να καταλάβουμε πού πάνε οι φόροι μας.
(βίντεο με τον Γ. Βαρουφάκη που ομολογεί ότι δεν ελέγχει την Γενική Γραμματεία Εσόδων)
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτός είναι ο Υπουργός Οικονομικών, αλλά δεν ελέγχει την Γενική Γραμματεία Εσόδων, την ελέγχουν κάποιοι άλλοι, κάποιο ΦΑΝΤΑΣΜΑ.
Και για να μην αμφισβητούμε αυτά που λέει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, στις 27-5-2016 ψηφίστηκε ένας Νόμος ο 4389, που ιδρύθηκε μια «Ανεξάρτητη Αρχή», δεν την λένε «Γενική Γραμματεία Εσόδων. Αυτή θα παίρνει όλα τα έσοδα και ονομάστηκε «Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Στο Άρθρο 1 του Νόμου λέει ότι αυτή η «Αρχή» δεν έχει Νομική Προσωπικότητα.
Ξέρετε, ο,τιδήποτε υπάρχει στον πλανήτη, έχει μια Προσωπικότητα. Τα Φυσικά Πρόσωπα έχουν φυσική προσωπικότητα, έχουν Αριθμό Ταυτότητος, Αριθμό Φορολογικού Μητρώου, έχουν όνομα και μπορείς να στραφείς εναντίον τους και να ζητήσεις απαιτήσεις, αν χρειαστεί. Όπως επίσης και οι Εταιρείες που είναι Νομικά Πρόσωπα.
Οντότητες απρόσωπες δεν υπάρχουν στον πλανήτη μας, εκτός αν έχουν έρθει από έναν άλλον πλανήτη. Κι όμως αυτή η «Ανεξάρτητη Αρχή», η ανύπαρκτη, η απρόσωπη, που σημαίνει ένα νεφέλωμα, μια συμμορία κι αυτή θα παίρνει τα Δημόσια Έσοδα.
Ξέρετε, τα Δημόσια Έσοδα καλύπτουν μια πολιτική που ενδεχομένως είναι η βασικότερη σε ένα κράτος.
Καλύπτουν την Δημοσιονομική Πολιτική του κράτους, γιατί με τα έσοδα γίνεται η πολιτική της διανομής, της ανάπτυξης, της πληρωμής, η πολιτική των επενδύσεων, της πολεμικής πολιτικής.
Βλέπουμε λοιπόν ότι αυτή την δυνατότητα της Δημοσιονομικής πολιτικής που εμείς εκχωρούμε στην κυβέρνηση, γιατί δεν είναι δικιά της, εμείς την εκχωρούμε με την ψήφο μας, αυτοί την βγάζουν από την Διοικητική πυραμίδα που εκεί είναι συνταγματικά και νομικά και φτιάχνουν κάτι εκτός πυραμίδος, άυλο και το οποίο έχει ασυλία και αυτό θα έχει την Δημοσιονομική Πολιτική της χώρας μας, θα ελέγχει την Υγεία μας, θα ελέγχει το Υπουργείο Άμυνας και το Χημείο του κράτους. Θα ελέγχει τα πάντα στην χώρα μας, μια άυλη Ανεξάρτητη Αρχή χωρίς Νομική προσωπικότητα.
Βλέπετε λοιπόν ότι γίνεται ορατό πια, πού θέλουν να μας πάνε!
Μέσα από αυτές λοιπόν τις διαδικασίες και αφού ξέρουμε ότι έχουμε τόσα χρήματα, πρέπει να φέρουμε το κατεστημένο την χειρότερη κατάσταση που μπορούμε.
«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ…»
Για αυτό είπαμε να σταματήσουμε να το τρέφουμε. Αυτό το θηρίο που έχει στραφεί εναντίον μας, πρέπει να σταματήσουμε να το τρέφουμε.
Και βλέπουμε ότι δίνουμε Εντολές, επειδή έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό, σε κάθε έναν που ζητάει χρήματα από εμάς, από τον Κρατικό φορέα, είτε είναι Δημόσιο, είτε Τράπεζες, είτε Ασφαλιστικοί Οργανισμοί.
Μπορούμε να τους δώσουμε Εξουσιοδότηση να πάνε στους λογαριασμούς μας, τους οποίους έχουν αποδεχτεί και έχουν λάβει και τις δικαστικές αποφάσεις και με όλες τις κυβερνητικές πιστοποιήσεις ότι τα χρήματα υπάρχουν και είναι δικά μας και να εισπράξουν κάθε οφειλή μας.
ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ…
Και προχωράμε πιο κάτω ακόμα κι επειδή, μέσα σε αυτό το Παγκόσμιο πλαίσιο υπάρχουν πράγματα, που όσο και να θέλουν, δεν μπορούν να τα παραβλέψουν γιατί είναι Νομοτελειακά!
Επειδή η Ενέργεια και το Νερό ανήκει στο Δίκαιο του κάθε Ανθρώπου να έχει και άφθονο νερό και ενέργεια και η πρόσβαση στην ενέργεια και στο νερό είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, κατά την δική τους εκτίμηση.
Και σύμφωνα με την νομοθεσία του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάθε κυβέρνηση οφείλει να διευκολύνει την πρόσβαση και στο νερό και στην ενέργεια στους πολίτες.
Βλέπετε όμως η δικιά μας η κυβέρνηση πόσο διευκολύνει την πρόσβαση μας στην ηλεκτρική ενέργεια; Τριπλασιάζει το ποσό που πρέπει να πληρωθεί, γιατί ενσωματώνει φόρους και τέλη.
Αυτό σημαίνει ότι σήμερα, αρχίζουν και κόβουν το ρεύμα, γιατί ο Έλληνας δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, όμως οι λογαριασμοί της ΔΕΗ έχουν τριπλασιαστεί, γιατί μέσα σε αυτούς τους λογαριασμούς αναγκαστικά σας ζητάνε να πληρώσετε φόροι και τέλη.
Τους στέλνουμε λοιπόν ένα Εξώδικο και τους λέμε ότι: «Αυτό είναι δικαίωμα μας να το έχουμε και εσείς οφείλετε κυβέρνηση να μας το παράσχετε όσο πιο εύκολα γίνεται. Από την άλλη μεριά, σας λέμε πως ο,τιδήποτε χρωστάμε μέχρι σήμερα κι ο,τιδήποτε θα χρωστάμε στο μέλλον, σε μελλοντικές καταναλώσεις, από τώρα σας δίνουμε την Εντολή Εξουσιοδότηση να πάτε στους λογαριασμούς μας, στα δικά μας χρήματα και να πάρετε ό,τι σας χρωστάμε».
Έτσι διευκολύνουμε κι αυτούς, γιατί τώρα πάνε να πουλήσουν την ΔΕΗ, επειδή λέει, ότι δεν τα βγάζει πέρα, που είναι Μονοπώλιο, αλλά από την άλλη μεριά, απαλλασσόμαστε και εμείς από κάθε χρέος.
Δίνουμε πραγματικά αυτή την Εντολή και πρέπει να την δώσουμε όλοι για να πάνε στους λογαριασμούς μας και να πληρωθούν.
Και το ίδιο κάνουμε και στο νερό, γιατί το νερό είναι δικό μας και δεν μπορεί να είναι εμπορικό προϊόν. Το νερό είναι ο ίδιος ο Άνθρωπος.
Ο ίδιος ο Άνθρωπος έχει 74% νερό και το περιβάλλον όλο είναι τουλάχιστον 70% νερό και τα πάντα λειτουργούν στον πλανήτη μας, μέσα από αυτό, μέσα από αυτήν την χημική ένωση που λέγεται νερό. Δεν μπορεί αυτό λοιπόν που είναι η Ύπαρξη μας και η ίδια η Ζωή μας να πωλείται, γιατί είναι δικό μας.
Είναι ένα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ που κανείς δεν μπορεί να το στερήσει και το έχουμε από την στιγμή που γεννιόμαστε.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!
Έτσι θα φέρουμε πραγματικά το καθεστώς που έχει προγραμματίσει να μας αφανίσει προ των ευθυνών του, γιατί εμείς γνωρίζουμε ποιοι είμαστε. Όταν γνωρίζουμε πραγματικά ποιοι είμαστε εμείς και τι δυνάμεις έχουμε, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μας εμποδίσει να κάνουμε αυτό που θέλουμε.
Έχουν προγραμματίσει πολλά άσχημα για την χώρα μας. Αν εμείς καταλάβουμε ότι η μόνη διέξοδος που υπάρχει, η μόνη πραγματική και αληθινή λύση που μπορεί να βρεθεί είναι να ενωθούμε όλοι και να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μας φοβίζει.
Πρέπει να βγάλουμε το φόβο από μέσα μας και να πράξουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε στην κατάσταση αυτή που είναι η χώρα μας.
Είναι υποχρέωση μας και καθήκον μας πραγματικά, να πράξουμε ό,τι καλύτερο γίνεται αυτή την στιγμή, όχι μόνο για να σωθεί η χώρα μας, αλλά να αναστρέψουμε την πορεία της από καταστροφική που είναι τώρα σε μια τροχιά μεγάλης Ανάπτυξης. Έχουμε τα πάντα.
Το μόνο που μένει είναι να ενωθούμε και να το κάνουμε. Ας το κάνουμε λοιπόν, γιατί μπορούμε και είναι υποχρέωση μας.
Εμείς, σαν Έλληνες αυτής της περιόδου, είμαστε επιφορτισμένοι με αυτό το τεράστιο καθήκον, αλλά είναι και μεγάλο προνόμιο να μπορέσουμε να φέρουμε την χώρα μας στην τροχιά Ανάπτυξης που πρέπει να έχει.
Και μετά από αυτό, θα καλέσω τον Αρτέμη Σώρρα να έρθει στο βήμα, αφού πρώτα πούμε τον Εθνικό Ύμνο.
ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καλησπέρα Συνέλληνες. Μεγάλη μου τιμή στην ακριτική Ορεστιάδα. Βέβαια, η Ορεστιάδα με τιμά πολύ γιατί έχουμε άξιους συνεργάτες, στελέχη, δηλαδή συνέλληνες.
Είναι μεγάλη μου τιμή, είναι πολλές πολεμικές ψυχές στην Ορεστιάδα, που έχουν δώσει τεράστιο κομμάτι της ζωής τους, για όλη αυτή την τεράστια Ελληνική λεωφόρο που αναπτύσσεται συνεχώς.
Σήμερα, μου ανακοίνωσαν και μια παραχώρηση που έγινε στο Ορμένιο, στο τελευταίο χωριό και θα συμπληρωθεί όλος ο Έβρος.
Όλη η Ελλάδα γίνεται Ένα.
Και αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι, όπως είπε και ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Θεοδωρόπουλος, τι μας έχουν κάνει! Το πώς έχουμε φτάσει μέχρι εδώ.
Πρέπει να ξέρετε ότι έχουμε 6 ψεύτικες πτωχεύσεις από τον Καποδίστρια και μετά. Δεν πρέπει να τα προσπερνάτε έτσι!
Πρέπει να θυμώσετε συνέλληνες. Δεν γίνεται να μην θυμάσαι το παρελθόν σου! Αυτό μας έκαναν! Μας έκοψαν το παρελθόν! Μας είπαν ότι εκείνοι ήταν κάτι άλλο και αυτοί μας χαράζουν το μέλλον.
Αυτός που θα χάσει το παρελθόν του και δεν έχει το παρόν, το μέλλον του είναι ανύπαρκτο.
Το φτιάχνουν αυτά τα επικυρίαρχα παιδιά που δεν είναι καν άνθρωποι! Έχει πολύ μεγάλη σημασία για αυτό και πολλές φορές, είμαι αυστηρός, αλλά αυτό μην το μεταφράζετε σε αγένεια. Να το εκλάβετε ως διαπίστωση.
Έχω ένα τεράστιο πακέτο αποδείξεων και στοιχείων που πολλές φορές, δεν μπορώ να το βγάλω απλόχερα έξω για δόγματα, για κόμματα για το πώς έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, αλλά πώς κινείται ο πλανήτης, που πάει, τι ακριβώς θέλει, τι ακριβώς κάνει, αλλά και πώς δημιουργήθηκε όλη αυτή η ιστορία.
Πρέπει λοιπόν να έχουμε όλοι τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά με Λογική, γιατί αυτή είναι το όπλο μας, των Ανθρώπων. Οι Άνθρωποι έχουμε Λογική, αυτό μας διαχωρίζει από τα υπόλοιπα έμβια όντα. Σήμερα μας έχουν απαγορέψει να έχουμε Λογική και το τεράστιο ΑΞΙΑΚΟ μας. Τώρα όλοι μιλάνε για Αξίες και Αρχές και κανείς δεν έχει! Τι πρεσβεύουν; Τι θέλουν όλοι αυτοί από εμάς;
Γιατί, όλα αυτά τα χρόνια, αυτοί κυβέρνησαν στις ζωές μας, αν το θέλετε! Όλα αυτά τα πολιτικά σκευάσματα κι όλες οι ξενόφερτες ιδεολογίες πέρασαν από το κορμί μας. πότισαν με πολύ αίμα τον τόπο. Δεν μπορεί να μας παραδειγματίσουν όλα αυτά τα χρόνια;
Διαβάζουμε την αλλοιωμένη ιστορία και δεν μπορεί να αντιληφθεί η Λογική μας τι ακριβώς έχει γίνει και ποιος θα τα σταματήσει όλα αυτά; Και πότε θα σταματήσουν, αν δεν σταματήσουν τώρα που μας πάνε για αφανισμό, πότε θα το κάνουμε; Κι αν όχι εμείς, ποιος περιμένουμε να το κάνει; Ποιος; Ο κομματάρχης;
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ!
Σήμερα είναι μια τεράστια αλλαγή και θα πάμε σε μια τεράστια ανατροπή! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ! Και στην Ελλάδα και στον πλανήτη και όπου βρεθώ. Θα γυρίσω τον πλανήτη ανάποδα.
Ακριβώς, αυτό που βιώνουμε είναι οι ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ.
Θα πάμε σε καθολικό ΑΞΙΑΚΟ, όπως είναι και η ίδια μας η ΥΠΑΡΞΗ μας.
Η ΎΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ! ΣΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.
Για φανταστείτε ο Οργανισμός μας να μην είχε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, για φανταστείτε η καρδιά μας να έκανε ό,τι ήθελε!
Κοιτάτε, τι γίνεται στην γη μας! Μας κοροϊδεύουν χιλιάδες επιστήμονες οι οποίοι είναι πληρωμένοι από τα σιωνιστικά μορφώματα που εμείς χρηματοδοτούμε με τον άλφα ή βήτα τρόπο, είτε είμαστε πλανεμένοι, είτε είμαστε σκλαβωμένοι, ακόμα κι όταν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μέσα από το βίο μας.
Μας λένε ότι αυτός ο πλανήτης πάγωσε ή θα παγώσει, λιώνουν οι πάγοι, λες και τον είχαμε συνηθίσει παγωμένο.
Θέλω να τρέξετε λίγο, γιατί εσείς οι Έλληνες μπορείτε, ενώ οι άλλοι μπορεί να μην έχουν αυτή την άποψη, να δείτε ποια αναπαράσταση, ή σχέδιο να δείχνει Έλληνες με γούνες, ή με μπότες, με σκουφιά και όλες αυτές τις αηδίες που βάλαμε στο κεφάλι μας. ‘Εχετε δει πουθενά;
Έχετε πάει σε τόσα μουσεία. Ή ανοίξτε το διαδίκτυο και δείξτε μου έναν Έλληνα που είναι με σκουφιά, με μπότες, με κάλτσες κι όλα αυτά που φοράμε τώρα. Γιατί δεν έχετε δει;
Μήπως τελικά ο πλανήτης μας δεν ήταν πάντα έτσι και τον έχουμε καταστρέψει;
Έχουμε τελικά μια γη, η οποία είναι ζωντανή κι έναν πλανήτη που είναι δικός μας και κατασκευάστηκε για να κατοικηθεί από ανθρώπους και σχεδιάστηκε με τεράστιες υπερτεχνολογίες και τελικά το πάνω του μέρος είναι -70ο και η μέση είναι +70ο που σημαίνει 140ο διαφορά.
Δηλαδή, αν φανταστούμε ότι η γη είναι ο δικός σας οργανισμός, άρα, το κεφάλι σας έχει -70ο τα πόδια σας το ίδιο και η κοιλιά σας +70ο και ψήνεις επάνω! Τι υγεία να έχει αυτός ο οργανισμός και πώς να δουλέψει; Πώς τα καταφέραμε όλα αυτά συνέλληνες; Εμείς που είμαστε μέρος του περιβάλλοντος αυτής της αρρωστημένης γης που δεν αντέχει τίποτα άλλο επάνω της και την έχουμε φέρει εμείς σε αυτή την κατάσταση, θέλουμε να είμαστε και υγιείς; Σε ποια Υγεία;
Κανείς δεν μας είπε ότι το Σώμα είναι πολλά πράγματα μαζί και όπως έχουμε και το Αστυνομικό Σώμα και το Πυροσβεστικό Σώμα, έτσι και το Σώμα μας έχει 12 μέρη. Ένα από αυτά είναι το σαρκίο και εμείς ασχολούμαστε με το σαρκίο. Τα άλλα τα έχουμε χαρίσει! Πού; Στα δόγματα!
Όλη μας την καθαρή ενέργεια, όλη μας την ζωή που παράγουμε εδώ ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ας βγει ένας γηραιότερος να μου πει, έχει δουλέψει, έχει βγάλει πλούτο. Μα, το χρήμα είναι καθαρή ενέργεια και κάπου την δίνεις και σου έδωσαν υποσχετικά χαρτιά που εμείς ορίσαμε να το καθορίζουμε αυτό και τελικά τι κάνουμε ρε παιδιά;
Τι αποτέλεσμα αφήσαμε; Για αυτό ήρθαμε εδώ; Ήρθαμε εδώ να ζήσουμε, αλλά από την ώρα που είμαστε εδώ, μας έχουν μάθει πώς να πεθάνουμε κι αν θα πάμε σε κάποιο παράδεισο; Είναι δυνατόν ρε συνέλληνες;
Βάλτε την Λογική σας να δουλέψει τι μας έχουν κάνει. Μας έχουν χαράξει με χιλιάδες τρόπους.
ΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΟΠΛΙΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ!
Σήμερα λοιπόν όλη μας η κοινωνία, όπως διαπιστώνω εγώ μετά από ένα μεγάλο ταξίδι είναι φοβισμένη! Φοβάστε όλοι! Πρώτον φοβάστε για την άνεση σας, γιατί πώς να την χάσετε; «Μακάρι να το κάνετε» λέει! «Μακάρι να πετύχετε!».
Μα, δεν είναι δική σου η Ελλάδα; Δεν είναι δική σου η ζωή; Δικό σου δεν είναι το μέλλον; Δηλαδή, «Μακάρι» οι άλλοι; Σκοτωθείτε, να δοξαστούμε; Και θα το κάνουν άλλοι για εσάς;
Κύριοι, αυτός δεν είναι ο Έλληνας! Ο Έλληνας είναι στην πραγματική Δημοκρατία και η Δημοκρατία δεν είναι τίποτα άλλο από Δημόσια Διοίκηση και ο Πολίτης, αν γυρίσεις ένα γράμμα, γίνεται Οπλίτης.
Αν ο Πολίτης δεν είναι Οπλίτης, δεν είναι Πολίτης. Θα ασχοληθούν αυτοί με τα κοινά; Λες και η Πολιτική είναι έξω από εμάς!
Πολύ καλά τοποθετήθηκε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.
Η Πολιτική ανήκει στον Πολίτη. Σε εμάς ανήκει η Πολιτική. Αφού δικός μας είναι ο πλούτος, δική μας η ζωή και το μέλλον! Ποιος θα αποφασίσει, αν όχι εσείς!
Σαφώς με κανόνες. Έχουμε ένα πολύ Δημοκρατικό Καταστατικό το οποίο το συμφωνούμε. Για αυτό και θα πρέπει να βγαίνουν οι Νόμοι βάσει του Αξιακού. Υπάρχει περίπτωση να γίνει λάθος με Νόμο σε ένα Αξιακό 33 Πρωτοκόλλων το οποίο έχει 12 Αξίες, 18 Αρχές και 3 Πολιτειακούς Νόμους;
Οι Νόμοι μας στην αυριανή μας Πολιτεία, που θα ζούμε όλοι μαζί, θα βγαίνουν με ένα Αξιακό που δεν θα μπορεί ποτέ να κάνει κακό σε πολίτη έξω από την Πολιτεία, αλλά δεν θα μπορεί και να δεχτεί κακό και ο,τιδήποτε άσχημο μέσα στην Πολιτεία!
Δεν συμφωνούμε; Δεν είναι ίδιες οι ανάγκες μας; Όλοι αυτό δεν θέλουμε; Όλοι δεν θέλουμε ασφάλεια; Τώρα, τι ασφάλεια έχεις;
Φοβάσαι μην χάσεις την σύνταξη, φοβάσαι μην χάσεις την δουλειά σου. Ποια δουλειά σου; Αυτή που σου έδωσαν; Φοβάσαι μην χάσεις την περιουσία σου, φοβάσαι τον Τούρκο, φοβάσαι τον Αμερικάνο, φοβάσαι τον ίσκιο σου! Φοβάσαι τον Θεό σου και κάθε ψωρο-άγιο.
Τελικά μόνο φοβάσαι! Αυτή είναι η ζωή μας; ένας φόβος; Ακόμα και με τις αγάπες σου. Φοβάσαι να αγαπηθείς, φοβάσαι μην σε παρατήσει η αγάπη σου, φοβάσαι τα πάντα!
Βγάλτε τον φόβο από μέσα σας. Όλα είναι στο μυαλό μας. Μια μεμβράνη είναι που μας χωρίζει. Αυτή την μεμβράνη πρέπει να την σπάσουμε εμείς.
Φοβάσαι λες την Αμερική! Τι θα σου κάνει η Αμερική; Αφού είναι πτωχευμένη η Αμερική από το 1933 και για αυτό έχει UCC1 που σημαίνει ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Οι δανειστές έχουν ανοίξει το UCC1 που είναι στο payment office που σημαίνει ότι εκεί πηγαίνεις και πληρώνεσαι ό,τι τιμολόγια έχει η Αμερική. Είναι μια εταιρεία στην Ουάσιγκτον.
Η Γαλλία είναι πτωχευμένη από το 1934, η Αγγλία και το Ισραήλ, ούτε Σύνταγμα δεν έχουν. Κάποιοι ραβίνοι κάνουν πλάκα και περιμένουν και αυτοί κάποιος να τους ξεσηκώσει, να σφάξουν τους ραβίνους για να ζήσουν οι άνθρωποι.
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! Η ΣΩΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ.
Όπως εδώ, έχουμε πέσει στα γόνατα. Σήμερα, βλέπουμε ένα ισλαμικό στοιχείο. Για την Ελλάδα, δεν μας πειράζει το ισλαμικό στοιχείο. Έλα με Νόηση όμως και δες πώς πρεσβεύεις και τι πιστεύεις.
Αλλά θα δώσω ένα άλλο παράδειγμα: Πιστεύεις γιατί δεν ξέρεις! Από την ώρα που ξέρεις, δεν πιστεύεις! Να το αποδείξω;
Έχω 200 ευρώ στην τσέπη μου, το πιστεύετε; Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, δεν έχει καμία σημασία, γιατί είσαστε στο ίδιο ρήμα. Καμία σημασία, αν δεν το πιστεύεις ή το πιστεύεις. Πάντως δεν ξέρεις. Δεν ξέρεις αν έχω 1000 ή αν έχω καθόλου. Αν με ψάξετε, θα ξέρετε; Άρα, δεν θα πιστεύεις! Αν πιστεύεις, δεν ξέρεις. Αυτή είναι η τεράστια διαφορά του «πιστεύω» με το «ξέρω». Σήμερα, όλοι είναι με ένα «πιστεύω». Ποιος πιστεύει; Αυτός που δεν ξέρει. Με το που μάθεις, δεν πιστεύεις! Γνωρίζεις! Η Γνώση είναι όπλο. Και να σας πω και κάτι; Δεν μπορώ να σας μάθω τίποτα! για αυτό μας έκρυψαν την Γνώση. Η σωστή Γνώση σας φέρνει Ενθύμηση.
Αυτά όλα που σας λέω, αυτά που θα δείτε και αυτά που θα μάθετε, θα τα αναγνωρίσετε, απλά θα τα θυμηθείτε, γιατί όλα είναι μέσα σας. Φανταστήκατε ότι τώρα ήρθαμε; Ότι απλά γεννηθήκαμε, θα πεθάνουμε, θα έρθουν οι άλλοι και οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα, θα τους μάθουμε εμείς, τους στραβομάθαμε, οπότε υπακούν.
Κύριοι, είναι όλα μέσα σας! Έχουμε υποσυνείδητο, είναι όλα καταγεγραμμένα.
Για αυτό αυτή η Ένωση η τεράστια κι όλη αυτή η Παλιγγενεσία που γίνεται στον πλανήτη και στην Ελλάδα μας, όσοι άνθρωποι ήρθαν και κατάλαβαν τι γίνεται, απλά θυμήθηκαν. «Ναι», λένε «είναι Αλήθεια». Αυτός είναι ο Έλληνας! Άρα πρέπει να καταλάβετε την Αυτογνωσία μας και να μάθετε γρήγορα το ποιοι είσαστε.
Είσαστε τεράστιοι και έχουμε ξανάρθει εδώ με άλλα χέρια, αλλά πόδια. Έχετε πολεμήσει! Μέσα σας είναι! Η ψυχή σας ακούει τα καλέσματα. Σήμερα είναι οι φοβίες σας! Βγάλτε τις και πετάξτε τις και ελάτε να ενωθούμε όλοι μαζί, ελάτε να κάνουμε αυτό που έχει χιλιάδες χρόνια να γίνει.
Η Ελλήνων Συνέλευσις και η Εθνοσυνέλευση, αν το θέλετε, έχει να γίνει από τον Αλέξανδρο και από τον Φίλιππο. Ο Φίλιππος έκανε την Εθνοσυνέλευση και ο μικρός πήρε τον πλανήτη. Τώρα τι περιμένετε; Μας σφάζουν για 2500 χρόνια, γιατί λεγόμασταν Έλληνες! Το γνωρίζετε αυτό; Όχι, αλλά γνωρίζετε μόνο αυτό που σας μάθανε. Μόνο που έλεγες ότι είσαι Έλληνας, σε σφάζανε στα Βυζαντικά χαζάρικα χρόνια, 1500 χρόνια και αυτοί οι Νόμοι είναι καταγεγραμμένοι. Είναι Νόμοι επί του Θεοδοσίου και του Ιουστινιανού. Δεν γίνεται να μην ξέρεις. Δεν γίνεται να σε βάζουν εσένα τον Έλληνα να διαβάζεις όλες αυτές τις αηδίες και να μη ξέρεις για την τεράστια κοσμοθέαση σου και τους τεράστιους ήρωες και για τα εγκλήματα όλα και σήμερα, με λυπεί που όλοι μου οι Συνέλληνες, η μάνα μου…. Ξέρετε, δεν έχει σημασία μόνο η μάνα η δική μου, αλλά η κάθε μάνα, μα κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπος που τον βλέπω να γονατίζει στον βιαστή που έσφαξε τους προγόνους μου! Γονατίζει και προσεύχεται για να του κάνει καλό, αυτό με τρελαίνει, με λυπεί πολύ. Γονατίζεις σε αυτούς που έσφαξαν τους προγόνους μου;
Είπα μια μέρα ότι οι λέξεις «παππούς» και «γιαγιά» είναι εφεύρεση. Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε παππούδες και γιαγιάδες. Έχουμε πατέρες. Είναι πατέρες μας, δηλαδή ο πατέρας που γέννησε τον πατέρα μου. Είναι πατέρες μας!
Οπότε, αυτή είναι η συνέχεια του Γένους μας και του DNA μας. Έχουμε τεράστιους πολεμιστές και τεράστιο DNA! Θυμηθείτε το μωρέ! Θυμηθείτε το μέσα στο κεφάλι σας.
Κάντε μια προσπάθεια να θυμηθείτε ποιοι είσαστε και ελάτε να ενωθούμε. Ξέρετε ποιοι είμαστε; Είμαστε τεράστιοι! Έχουμε τεράστια τεχνολογία στα χέρια μας. Έχουμε στο κεφάλι μας την Διανόηση μας. Ερχόμαστε από τον Συμπαντικό Νου, ερχόμαστε από πολύ μακριά, έχουμε τεράστια ιστορία. Είμαστε Παγκοσμιοποιητές χιλιάδες Έλληνες στην ιστορία της γης.
Η Δημοκρατία είναι δικιά μας και την εφαρμόσαμε. Και να σας πω και κάτι; Εμείς την διαλύσαμε. Η τελευταία Δημοκρατία και της Σπάρτης και της Αθήνας διαλύθηκαν την ίδια μέρα, που η Δημοκρατία της Σπάρτης δεν έπεσε ποτέ. Όταν αποφάσισε η Σπάρτη να πάρει την Αθήνα και να την κρατήσει, τότε διαλύθηκαν και οι δύο Δημοκρατίες και της Σπάρτης και της Αθήνας.
Μας έμαθαν για τον 4ο αιώνα ότι είχαμε τον χρυσό αιώνα του Περικλή. Δεν σας είπαν ποτέ όμως ότι ο Περικλής ήταν τύραννος! Σας το είπαν;
Τι ήταν ο Περικλής; Στρατηγός; Τύραννος ήταν! Ψηφισμένη τυραννία στην Αθήνα! Βέβαια, κανόνισαν οι μασόνοι και οι Ιλλουμινάτι που έφτιαξαν τα χαρτιά μας και την ιστορία μας, να μας λένε τις μπούρδες τους, για αυτό όλοι στοχεύουν, παντού έχει καμάρες, ενώ εμείς έχουμε τα αέτωμα 144ο που όλο μαζί κάνει τον αριθμό 9 και η κάθε του γωνία 18ο πάλι με άθροισμα το 9 κι όλοι οι αριθμοί πάλι στο 9 στον Συμπαντικό αριθμό, αλλά μας έχουν γεμίσει με τις καμάρες και τους τρούλους. Τι είναι αυτά; Δεν τα έχουμε εμείς!
Άρα Συνέλληνες, πρέπει να βρούμε την Αυτογνωσία μας, πρέπει να μάθεις ακριβώς ποιος είσαι! Είσαι πολύ τεράστιος και πολύ μεγάλος και σήμερα, είσαι ένας τεράστιος μηχανισμός σε όλον τον πλανήτη με τεράστιες δυνάμεις, στην Αμερική, στην Ρωσία.
Ας ακούτε που λένε Ρώσοι και μιλάνε Ρώσικα. Τώρα μιλάνε τα ρώσικα. Κάποια στιγμή, σε μια άλλη μου συγκέντρωση είπα: «Θέλω να μου βρείτε ένα αρχαίο αγγλικό βιβλίο!». Υπάρχει; Ας μου πει κάποιος, αν γνωρίζει, γιατί εγώ ξέρω ότι τα αγγλικά στον πλανήτη είναι τα τελευταία 250 χρόνια. Παλιότερο βιβλίο των 250 ετών, δεν υπάρχει!
Ρώσικο παλιό βιβλίο πάνω των 130 ετών, δεν υπάρχει! Ούτε ιταλικά, ούτε ισπανικά! Και μπορώ να το αποδείξω ότι ήταν όλα Ελληνικά.
Τελευταία, έβγαλα στον διαδίκτυο το ημερολόγιο του Ισαάκ Νεύτων, πιο Εβραίος πεθαίνεις, ο οποίος δίδασκε στην Οξφόρδη στον Λονδίνο, δηλαδή μέσα στην Σαξονία, εκεί που ήταν οι Κέλτες οι δικοί μου, γιατί το νησί αυτό είναι δικό μας. Ήταν οι Κέλτες και με τους βιασμούς των Μογγόλων τους έσφαξαν οι Σάξονες και τους λένε Σάξονες.
Θέλω να καταλάβετε αγαπητοί μου ότι και το ημερολόγιο του Νεύτωνα ήταν στα Ελληνικά. Βέβαια, τα γράμματα μας είναι πάντα κεφαλαία. Βρείτε μου μια επιγραφή, ή μια ταμπέλα ή μια επικεφαλίδα στα Ελληνικά που να είναι σε μικρά! Όλα τα γράμματα της Ελληνικής Αλφαβήτου είναι γραμμένα στα άστρα. Το σύμβολο του Α, του Β, του Γ, η ομάδα Α, η Β, τεράστια δισεκατομμύρια χρόνια δημιουργίας και βρέθηκαν αυτοί να μας τα κάνουν μικρούλια, οι χαζάροι του Βυζαντίου; Βρείτε μου μία αρχαία πινακίδα που να είναι με μικρά γράμματα. Υπάρχει; Είναι όλες με κεφαλαία! Ήρθε κάποιος να μου αλλάξει το σχήμα! Για ποιον λόγο; Για να διαβάζουν και οι βάρβαροι;
Επίσης, όπως και στον προφορικό λόγο που δεν τον κόβουμε, αλλά υπάρχει μια συνέχεια. Τον γραπτό, γιατί το κόβεις; Άρα, είδατε ότι ήταν όλα κολλημένα; Δηλαδή η κάθε λέξη ήταν κολλημένη η μία με την άλλη, για να μην χάνεται η ροή του λόγου και της σκέψης. Τώρα, γιατί τα έκαναν κομματάκια; Τι αλχημείες είναι αυτές; Γιατί το έκαναν; Έφτιαξαν καινούργια γλώσσα και διέλυσαν τα πάντα;
Τσακώνονται πολλές φορές οι συνέλληνες μου ότι «ο Αριστοτέλης είπε…». Το είπε; Πού είναι; «Εντάξει, το έγραψε ο παπαδιαμάντης…». Άσε βρε τον Παπαδιαμάντη! Το πρωτότυπο του Αριστοτέλη το έχουμε; Όχι! Ποιο πρωτότυπο έχουμε; Κανένα! Δεν σας κάνει εντύπωση; Και εσύ ρε Παπαχελάκη και εσύ ρε Πασσά, που το βρήκες και το έγραψες;
ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ!!
Όλα σας τα έχουν αλλοιωμένα συνέλληνες. Έχουμε τα πρωτότυπα. Θα τα φέρουμε όλα, αλλά χρειάζεται να ενωθεί το Έθνος. Όλα θα τα διαβάσεις για να δεις τι έχουν πει και όλες αυτές οι γελοιότητες, σε όλον τον πλανήτη, θα σταματήσουν με την μία. Τα ίδια αυτά τα ζωντόβολα θα πουν από μόνα τους την αλήθεια. Αλλά, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να δουν ότι όλο το Έθνος ενώνεται, να ξέρει τις δυνάμεις του, να ξέρει ποιο είναι και πού πάει. Να πατάει σε γερά στηρίγματα και να ξέρουν όλοι ότι δεν θα κάνει πίσω με τίποτα κι ότι είναι ενωμένο.
Άρα, όλη η Ελλάδα ενώνεται στην πραγματική Δημοκρατία, στους πραγματικούς Αυτόνομους Δημοτικούς Οργανισμούς που είναι δικοί σας.
Και στην Ορεστιάδα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, θα δείτε ότι τα γραφεία είναι των Ελλήνων. Δηλαδή, είναι Οργανισμοί που ιδρύονται κατά τόπους και οι Έλληνες μπαίνουν μέσα και γίνονται μέλη και πραγματικοί Πολίτες!
Είναι οι Πολίτες της αυριανής μέρας που θα κτίσουμε την Ελλάδα και θα ξαναγράψουμε την ιστορία.
Θα γράψουμε την πραγματική ιστορία και όχι αυτή που μας έχουν αλλοιώσει, όλοι αυτοί τόσα χρόνια!
Το θέλετε αυτό; Θέλετε να μάθετε ποιοι είσαστε και μέχρι πού θα φτάσουμε;
Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος, αρκεί να το θέλετε εσείς, από εσάς είναι η Ελεύθερη Βούληση σας. Η Βούληση είναι δικιά σας.
Φαίνεται απλό αλλά είναι πολύπλοκο. Ξέρετε, γιατί είναι πολύπλοκο; Γιατί είναι στο μυαλό μας. Σπάστε την μεμβράνη. Δεν υπάρχουν πάνω από τρία πράγματα που μας χωρίζουν όλους: τα κόμματα, τα δόγματα και τα χρώματα, όσον αφορά τα χρήματα. Εγώ θα σας πω όμως χιλιάδες πράγματα που μας ενώνουν!
Χιλιάδες πράγματα είναι οι επιλογές μας, όλοι έχουμε τις ίδιες ανάγκες κι όλοι θέλουμε τα ίδια πράγματα. Και φυσικά, θέλουμε τον βίο μας. Όλοι θέλουμε να ζήσουμε! Όλοι λένε «στην υγεία σας» κι όλοι είναι άρρωστοι! Ακόμα και ο δολοφόνος που έχει σκοτώσει κάποιον, το βράδυ μπορεί να πιει ποτό και να πει «στην υγεία μας». Ακόμα και το «γεια σας» που λέμε, στην Υγεία αναφερόμαστε.
Όλοι λέμε για την Υγεία, αλλά σκοτώνουμε το Περιβάλλον κάθε μέρα και το φυσικό και το υπερβατικό.
Αυτά πρέπει να τα βάλουμε πάλι στην σειρά, να δούμε ποιοι είμαστε εμείς οι ίδιοι και να ασχοληθούμε με αυτό το περιβάλλον και εμάς. Θα πρέπει να γίνουμε πάλι ένα με το περιβάλλον και να φτιάξουμε ένα Αξιακό με το οποίο, θα μπορούμε να συγχωρούμε, δηλαδή, θα χωράμε όλοι μαζί.
Συγχώρεση δεν σημαίνει «μου έκανες κάτι, εντάξει δεν πειράζει!». Ούτε θεός δεν μπορεί να το συγχωρήσει αυτό! Μας έβαλαν δικούς τους κανόνες. Το «Συν-χωράω» σημαίνει χωράμε όλοι, ναι, χωράμε όλοι! Χωράμε στην ίδια βάση, στις ίδιες Αξίες και στον ίδιο Βίο και πάνω από όλα χωράμε στην Ανέλιξη, γιατί όλοι θέλουμε να ανελιχθούμε.
Όλοι θέλουμε να πλουτίσουμε, να γίνουμε πιο όμορφοι…έτσι δεν είναι; Όλοι δεν θέλετε να είσαστε καθαροί, να είσαστε ασφαλείς; Να έχετε χρήματα; Έτσι είναι!
Τότε γιατί όλες οι θρησκείες φωνάζουν να είσαι ταπεινός, ρακένδυτος και να χάσεις την δύναμη σου;
Εγώ σας λέω: Οι ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ: ΥΓΕΙΑ, ΠΛΟΥΤΟΣ ΙΣΧΥΣ–αν δεν έχεις τον πλούτο σου, πώς να έχεις την Ισχύ σου και άμα σε δουν με τα όπλα σου και την Ισχύ σου, δεν σε πειράζει κανείς! Αν σε δουν ρακένδυτο να περπατάς, θα σε ξεσκίσουν, όπου σε βρουν τα ζώα. Αυτό θέλουν!
Κρατείστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τις δωρεές και τις γελοιότητες σε φανταστικά πνεύματα και πρόσωπα. Κρατήστε την Δύναμη σας, να πάτε μέχρι το τέλος, για να δεις πώς θα σφαχτούν στο μαχαίρι μου και θεοί και δαίμονες!
Συμφωνείτε; Πάμε να φτιάξουμε την Πολιτεία μας! Βγάλτε τον φόβο από μέσα σας. Δεν είσαστε μόνοι σας. Είμαστε και εμείς εδώ και είμαστε δυνατοί. Κανείς δεν πρόκειται να σου μιλήσει για τίποτα.
Έλα να ξεχρεώσεις όλα σου τα χρέη, που σου το λέω από τώρα ότι είναι ψεύτικα. Στο τέλος που θα κάνω ταμείο, θα βάλω όλα αυτά τα ζώα να γονατίσουν μπροστά σου κι έχω πει ότι θα φτιάξουμε «Μουσείο Προδοτών».
Αυτοί τελικά έφτιαξαν Μουσείο Ηρώων και έβαλαν τους προδότες για ήρωες. Όλες μου οι οδοί είναι γεμάτες με ονόματα δοσίλογων και προδοτών αυτό είναι πολύ άσχημο να το επιτρέπουμε.
Από εδώ και πέρα, δεν θα επιτρέπουμε τίποτα μη αληθινό, μη υπαρκτό, μη αποδεδειγμένο. Αυτή είναι η Λογική και πρέπει να μείνουμε εκεί.
Άρα, συνέλληνες, συστρατευτείτε στα δικά σας γραφεία. Για εμάς, ο πλανήτης είναι Ένα.
Αυτό σημαίνει ότι έχουμε 28 γραφεία Οργανισμούς στο εξωτερικό. Συστρατεύονται οι Έλληνες απανταχού της Γαίας και είναι όλοι μαζί σου. Ανοίξτε τα τηλέφωνα και τα skype, και επικοινωνήστε με όλη την Ελλάδα. Για πρώτη φορά στην Ελληνική Ιστορία, μπορείς να φύγεις από εδώ και να πεις: «Είμαι ορκισμένος Έλληνας της Ε.ΣΥ» και πήγαινε σε όποιο γραφείο των Ε.ΣΥ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό θέλεις και πες: «Έχω πρόβλημα, θέλω να με βοηθήσετε…» και θα δεις τι θα γίνει.
Θα έρθει ένας ολόκληρος στρατός από αδέρφια με την ίδια ψυχή, να έρθουν να σε βοηθήσουν, γιατί είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν γιατί ένα με σένα. Το έχεις ξαναγίνει ποτέ αυτό; Θα το κάνουμε τώρα!
Έχουμε μια μεγάλη συμφωνία να κάνουμε. Παίρνουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, όσο το δυνατόν τον συντομότερο. Οι αποφάσεις είναι δικές σας. Βγείτε έξω και ενημερώστε τους πάντες για τον πλούτο, για την δύναμη της πολιτικής του δικού σας Πολιτικού Φορέα, του δικού σας γραφείου, της δικής πολιτικής, επιθυμίας, απόφασης και του πώς θα διοικηθείς.
Όλα είναι νόμιμα και καταγεγραμμένα. Πιο νόμιμα δεν γίνεται! Έλα να ξεχρεώσεις τα πάντα! Έλα να πάρεις από τα δικά σου τα λεφτά. Δεν σου κάνει χάρη κανείς. Όλα αυτά τα χρήματα, έτσι όπως τα έχουμε στήσει στις πλατφόρμες, δεν είναι δικά μου. Είναι δικά σου! Απλά, τώρα σας φωνάζουμε να τα πάρετε όλοι μαζί, γιατί αυτό το παιχνίδι είναι για όλους μαζί.
Δηλαδή, φανταστείτε ένας παππούς που ήταν στην Αυστραλία, ή κάπου σε ένα χωριό που να είναι 1000 κάτοικοι και να σας έχει αφήσει 1.000.000 ευρώ και να σας πει: «για να πάρετε την Κληρονομιά, θα πρέπει να πάτε όλοι μαζί» και οι μισοί από τους κατοίκους να μην έρχονται! Τι θα τους κάνετε; Σηκωτούς και στο υπόγειο έτσι; «Έλα να πάρουμε τα λεφτά και μετά φύγε!». Σωστά; Ε, αυτό έχει γίνει τώρα! Βγείτε έξω ενημερώστε τους και ελάτε να πάρουμε τον πλούτο μας και την χώρα μας στα χέρια μας. Να έχουμε την Ισχύ μας, τον Πλούτο μας και την Δύναμη μας, να ασκούμε την δική μας πολιτική και να ελέγχουμε εμείς την Ελλάδα μας κι αν πέσουμε έξω, ας πέσουμε εμείς, όχι από αυτά τα ζώα. Δεν αντέχω αυτά τα ζωντόβολα, που δεν αξίζουν να μου δέσουν τα κορδόνια, θα ρίξουν εμένα τον Έλληνα, έξω!
Συμφωνείτε; Ωραία!
Ένας Ελλάνιος Όρκος μας ενώνει σε όλη την Ελλάδα. Είναι ο Όρκος του Πολεμιστή που μας δένει όλους μαζί στον ίδιο Σκοπό και Στόχο, σαν Σφαίρα Πυρός, για τον ίδιο Αγώνα, για την Απελευθέρωση της Ελλάδας μας.
Ελάτε συνέλληνες, να ακουστεί στην Ορεστιάδα ο Ελλάνιος Όρκος, να γίνουμε ένα Σώμα όλοι μαζί και να δούμε ποιος θα κάτσει απέναντι μας!



ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. 
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ 

ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 

600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  

50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ  

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ  

ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.  
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 



ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

-------------------------------------------




Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο 
email.e.sy.lindion.lardos@gmail.com 
THΛ: 2244023924
ΚΙΝ: 6909652070
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ-ΡΟΔΟΣ
Τ.Κ 85102

 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ''Ε.ΣΥ.'' ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ   ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
 ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
  •  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ 
  • ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗΣ 
  • ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
  • ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ 
  •  ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ    
  •  ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ  
  •              
Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΥΙΣ
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ 

ΡΑΔΙΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.