ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ

 


ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ – ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ

ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 4399/2016 – ΦΕΚ 117 Α/22-6-2016 ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ, ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΣΟΥ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Ο ΝΟΜΟΣ 4399/2016 ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ” ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΩΣ 50% ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ 50% ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50% ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ.

ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ή ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ Ή ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ, Ή ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, Ή ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ. Ο ΝΟΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΕΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ, ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΩΣ ΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ.

ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 20.

Άρθρο 20
Καταβολή ενισχύσεων

2.Επιχορήγηση
α. Ποσό που ανέρχεται μέχρι το πενήντα τοις εκατό (50%) της εγκεκριμένης επιχορήγησης μπορεί κατόπιν σχετικού αιτήματος να καταβάλλεται στον δικαιούχο μετά την πιστοποίηση από το αρμόδιο όργανο ελέγχου της υλοποίησης του 50% του συνολικού κόστους του επενδυτικού σχεδίου.

δ. Η επιχορήγηση καταβάλλεται απευθείας μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής σε τραπεζικό λογαριασμό του φορέα του επενδυτικού σχεδίου και δεν επιτρέπεται η εκχώρησή της σε τρίτους.

Κατ’ εξαίρεση είναι δυνατή η εκχώρηση της απαίτησης του ποσού της επιχορήγησης σε Τραπεζικά Ιδρύματα για την παροχή βραχυπρόθεσμου δανείου ισόποσου της εκχωρούμενης επιχορήγησης, που χρησιμοποιείται για την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου.

Στις περιπτώσεις αυτές η καταβολή της επιχορήγησης γίνεται απευθείας στην Τράπεζα με την οποία έχει υπογραφεί η σύμβαση εκχώρησης της απαίτησης, εφόσον κάθε φορά έχει αναληφθεί ισόποσο τουλάχιστον της καταβαλλόμενης επιχορήγησης τμήμα του βραχυπρόθεσμου αυτού δανείου.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΔΕΛΤΑ (Δ) ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 20; ΟΤΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ 50% ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΕΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΟ.

ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΠΛΟΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΤΕΛ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΗΣ;

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΝ. ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ.

ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ. ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΝΟΪΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ. ΤΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ, ΜΟΝΟ ΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ.

ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ;

ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΦΕΚ 117Α/2016

ΤΟ ΦΕΚ 117Α/2016 ν.4399/2016

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΑΧΥΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΗΓΗ https://www.e-synews.gr/

==========================


ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ...ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- 
Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

-------------------------------------------Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΥΙΣemail.e.sy.lindion.lardos@gmail.com 
THΛ: 2244023924
ΚΙΝ: 6909652070
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ-ΡΟΔΟΣ
Τ.Κ 85102

 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ''Ε.ΣΥ.'' ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ   ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
 ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
  •  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ 
  • ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗΣ 
  • ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
  • ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ 
  •  ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ    
  •  ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ  
  •              
Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΥΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ - social media

Facebook - Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

ΝΕΑ ΠΟΝΤΟΡΙΑ - blogspot ΠΑΤΑ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.