ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ Ή ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΕΜΜΕΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 

ΔΗΛΑΔΗ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΡΘΡΟ 32 ΠΑΡ. 4 ΚΑΙ 5, ΟΛΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΣΧΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ, ΛΟΓΩ ΑΜΕΣΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ. 

ΔΗΛΑΔΗ, ΕΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ; 

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ, ΒΛΕΨΕΩΝ, ΜΠΙΖΝΑΣ, ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΛΑΒΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.ΟΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΙΩΔΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛHΣΗ ΣΑΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; 

ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. 

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ. 

ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΑΡΑ ΩΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ. ΟΜΟΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙ Ο ΠΛΗΡΩΣ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ: ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ; ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΧΙ. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΗΜΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ;


ΠΗΓΗ: ΕΡΙΦΥΛΗ


=================


ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ...ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- 
Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

-------------------------------------------Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΥΙΣemail.e.sy.lindion.lardos@gmail.com 
THΛ: 2244023924
ΚΙΝ: 6909652070
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ-ΡΟΔΟΣ
Τ.Κ 85102

 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ''Ε.ΣΥ.'' ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ   ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
 ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
  •  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ 
  • ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗΣ 
  • ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
  • ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ 
  •  ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ    
  •  ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ  
  •              
Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΥΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ - social media

Facebook - Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

ΝΕΑ ΠΟΝΤΟΡΙΑ - blogspot ΠΑΤΑ ΕΔΩ  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.