ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ως «προσφυγες»; Τούρκοι με αμερικανικά όπλα συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο!

 


Τούρκοι με αμερικανικά όπλα συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο! Ως «προσφυγες»;

Τα όπλα τους χρησιμοποιούνται και από τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις!
Εξαιρετικά ύποπτη και ανησυχητική υπόθεση στον Ασπρόπυργο Αττικής έπειτα από την μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και την σύλληψη τριών Τούρκων έπειτα από καταδίωξη.

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στις αρχές, είναι ότι οι συλληφθέντες τούρκοι, είχαν στην κατοχή τους αμερικανικά όπλα τα οποία είναι σχεδόν αδύνατον να βρίσκονται στην κατοχή ατόμων του κοινού ποινικού δικαίου. Μιλάμε για ένα όπλο XD SPRINGFIELD, Όπλο που χρησιμοποιείται από τον τουρκικό στρατό (!!), και ένα …Smith & Wesson που επίσης χρησιμοποιείται από τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις! Γεγονός που δημιουργεί άλλα σενάρια. Πως είναι δυνατόν όπλα τέτοιου τύπου να βρέθηκαν σε χέρια τούρκων, εντός Ελλάδος, που μάλιστα τελούν υπό καθεστώς ασύλου;

Διότι το επόμενο γεγονός που προξενεί μεγάλη ερωτηματικά είναι ότι και οι τρεις είχα λάβει καθεστώς ασύλου αρκετά πρόσφατα, στην σκιά των τουρκικών πολεμικών προκλήσεων στο Αιγαίο. Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες Α.Ζ. Και Υ.Κ. Είχαν απολάβει το συγκεκριμένο καθεστώς ασύλου τον Ιούλιο του 2020 και ο Κ. Ο. Τον Οκτώβριο του 2020!

Άλλο εξαιρετικά ύποπτο σημείο είναι ότι οι δύο τούρκοι που έλαβαν «καθεστώς ασύλου» τον Ιούλιο του 2020, είναι συνομήλικοι. Γεννημένοι το 1988 και 1989 αντίστοιχα. Ο άλλος είναι γεννημένος το 1984.

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη υπόθεση δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως υπόθεση κοινού ποινικού δικαίου. Επιπλέον θα πρέπει άμεσα να διερευνηθούν όλες οι αιτήσεις ασύλου που κατατέθηκαν από τούρκους υπηκόους ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Το ύποπτο προεδρικό διάταγμα Ερντογάν

Η ύπαρξη τούρκων υπηκόων με αμερικανικά όπλα, Που μάλιστα χρησιμοποιούνται από τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις, αυτομάτως φέρνει στο μυαλό μας το επίμαχο προεδρικό διάταγμα του Ερντογάν με το οποίο εξουσιοδοτεί ένοπλες δυνάμεις και μυστικές υπηρεσίες της χώρας να παρέχουν υλικοτεχνική ενίσχυση και υπηρεσίες όχι μόνο σε τρίτες χώρες, αλλά ακόμα και σε «οντότητες»! Χωρίς μάλιστα να τηρούνται καν πρωτόκολλα παράδοσης – παραλαβής!

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ελλάδας πρέπει να ιχνηλατήσουν τα συγκεκριμένα όπλα για να εντοπίσουν την προέλευσή τους. Οι αμερικανικές κατασκευάστριες εταιρείες άλλωστε, διατηρούν λεπτομερή πρωτόκολλα παράδοσης – παραλαβής.

Επισήμως η Τουρκία διαμηνύει ότι μπορεί να υποστηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις όπως ένα μεταλλαγμένο «ισλαμικό κράτος» και φυσικά η μουσουλμανική αδελφότητα, χωρίς μάλιστα να καταγράφει αυτή την δραστηριότητα επισήμως!

Η Ελλάδα οφείλει να σημάνει συναγερμό στην παγκόσμια κοινότητα μετά την αποκάλυψη του Προεδρικού Διατάγματος που υπέγραψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το προεδρικό διάταγμα αυτό απειλεί ευθέως την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας, την ακεραιότητα της Ελλάδας, την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχήςτην εθνική ακεραιότητα κάθε χώρας η οποία μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στα βρώμικα σχέδια της Τουρκίας.

Με το συγκεκριμένο Προεδρικό Διάταγμα, η Τουρκία μπορεί να εξοπλίσει οποιαδήποτε χώρα επιθυμεί, χωρίς μάλιστα να καταγράψει επίσημα τον οπλισμό που θα διαθέσει. Μπορεί να διαθέσει μυστικούς πράκτορες ή οτιδήποτε άλλο θελήσει, χωρίς καν να υπάρξει έγκριση του κοινοβουλίου η οποιοδήποτε άλλου θεσμικού οργάνου.

Με απλά λόγια, σε περίπτωση σύρραξης Ελλάδας – Τουρκίας, η Τουρκία μπορεί να εξοπλίσει με διαδικασίες εξπρές εκ των προτέρων, για παράδειγμα την Αλβανία και τα Σκόπια με τουρκικά όπλα προκειμένου να χτυπήσουν την Ελλάδα.
Εάν ακόμα η Αλβανία ή τα Σκόπια δεν θέλουν να συμμετέχουν σε πόλεμο στο πλευρό της Τουρκίας, η Τουρκία μπορεί να δημιουργήσει «οντότητες» εντός αυτών των χωρών να της εξοπλίσει και να τις χρησιμοποιήσει για επιθέσεις κατά της Ελλάδος.

Με το Προεδρικό Διάταγμα 3374/06-01-2021 επιτρέπεται η μεταβίβαση κινητών περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων οπλικών συστημάτων, όπλων και πυρομαχικών, μεταξύ των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της Τουρκικής Αστυνομίας με έγκριση του Τουρκικού υπουργείου άμυνας καθώς και η μεταβίβασή τους σε συμμαχικό ή φιλικό κράτος ή ακόμα και «οντότητα» (!!!) με την οποία έχουν συναφθεί συμφωνίες συνεργασίας, χωρίς σύνταξη των σχετικών πρωτοκόλλων παράδοσης και παραλαβής!

Το προεδρικό διάταγμα αυτό είναι σήμα κινδύνου κυρίως για την Ελλάδα. Η οποία πρέπει να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι ο Ερντογάν δεν υπογράφει προεδρικά διατάγματα για αστείο, αλλά ότι λέει, το υλοποιεί.

Με απλά λόγια, η Τουρκία μπορεί χωρίς καν να υπογράψει πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής, να παραδώσει οπλικά συστήματα στον οποιονδήποτε επιθυμεί, και αυτά να μην εντοπιστούν ποτέ!

Για παράδειγμα, μπορεί να δώσει όπλα, πυρομαχικά και υπηρεσίες παρακολούθησης οι άλλες συναφείς συνέργιες που άπτονται στο πεδίο των μυστικών υπηρεσιών, σε μία τρίτη χώρα. Με την οποία φυσικά έχει υπογράψει κάποιου είδους συμφωνητικό.

Μπορεί για παράδειγμα να παρέχει οπλικά συστήματα και υπηρεσίες π.χ. στην Αλβανία. Ή  στα Σκόπια. Χώρες με τις οποίες έχει ήδη συνάψει στρατιωτικές συμφωνίες. Να εξοπλίσει αυτές τις χώρες με μυστικότητα και να μην ανακοινωθεί πουθενά το είδος και ο τύπος καθώς και η ποσότητα του οπλισμού που θα τους παρέχει.

Οι «οντότητες» που θα εξοπλίσει η Τουρκία

Η αναφορά σε «οντότητες» που μπορούν να εξοπλιστούν με όλα τα μέσα από την Τουρκία στο προεδρικό διάταγμα, προκαλεί μόνο φρίκη. Η Τουρκία ομολογεί ότι μπορεί να εξοπλίσει ακόμα και τρομοκρατικές οργανώσεις, αρκεί να έχει υπογράψει με αυτές ενός είδους συμφωνητικό. Διότι δεν προβλέπεται από καμιά διεθνή συνθήκη, θεωρείται αδιανόητο για τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ, μία χώρα να εξοπλίζει οντότητες αγνώστου ταυτότητας!

Για την Ελλάδα όμως αυτό συνιστά μέγα εθνικό κίνδυνο, όπως έχει αποδειχθεί και από την δράση της Τουρκίας η οποία εξόπλισε παρόμοιες οντότητες στην Συρία. Φανταστείτε το εφιαλτικό σενάριο όπου κάποιοι τύποι στην Θράκη ζηλεύοντας την δόξα του Ουτσεκά, να χρηματοδοτηθούν από την Τουρκία για να δημιουργήσουν μία οντότητα, έπειτα η Τουρκία να τους εξοπλίσει, και να αρχίσουν αντάρτικο εντός ελληνικού εδάφους. Ειδικά όταν στο ελληνικό έδαφος υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων αγνώστου ταυτότητας κυριολεκτικά.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, θα πρέπει να στηλιτευθεί άμεσα από την κυβέρνηση και να γνωστοποιηθεί σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς. Επαναλαμβάνουμε, ότι ο Ερντογάν δεν υπογράφει προεδρικά διατάγματα «για πλάκα», όπως έχει αποδείξει.

πηγηolympia.gr

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

(απομαγνητοφώνηση)  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 19/5/2018.

=================


ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ...ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- 
Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

-------------------------------------------Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΥΙΣemail.e.sy.lindion.lardos@gmail.com 
THΛ: 2244023924
ΚΙΝ: 6909652070 - 6934588552
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ-ΡΟΔΟΣ
Τ.Κ 85102

 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ''Ε.ΣΥ.'' ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ   ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
 ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
  •  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ 
  • ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗΣ 
  • ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
  • ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ 
  •  ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ    
  •  ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ  
  •              
Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΥΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ - social media

Facebook - Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

ΝΕΑ ΠΟΝΤΟΡΙΑ - blogspot ΠΑΤΑ ΕΔΩΔεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.