Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φτωχότεροι και από τους Τούρκους Οι Έλληνες

 




Η Ελλάδα βιώνει μία από τις χειρότερες περιόδους ακόμα και από το 2008 όταν η χώρα έμπαινε στα μνημόνια. Η Ελληνική οικονομία έχει καταρρεύσει και παρατηρείται η αναγκαστική συσσώρευση πλούτου που επιβάλει η ίδια η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε συγκεκριμένες οικογένειες και επιχειρηματίες. Ας δούμε όμως τα νούμερα που ποτέ δεν χρειάζονται ερμηνείες αλλά μιλάνε από μόνα τους.

Ο κατώτατος μισθός στην Τουρκία είναι 276,04 ευρώ ενώ στην Ελλάδα είναι 558ευρώ. Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να σχηματίσει όμως λάθος συμπεράσματα διότι δεν συνυπολογίσουμε τα έξοδα και τις αναλογίες σε σχέση με τον μισθό. Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν τα ΜΜΕ της τηλεόρασης τα νούμερα μόνο των μισθών προβάλουν την Τουρκία ως χώρα που αγγίζει τα όρια ακραίας φτώχιας για να καλύψουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ελληνική εξαθλίωση μόνο για επικοινωνιακούς σκοπούς.

Η μέση τιμή βενζίνης στην χώρα είναι 1,71ευρώ ενώ στην Τουρκία είναι 0.872ευρώ αυτό δείχνει ότι ένας Τούρκος για 100 λίτρα βενζίνη τον μήνα θα ξοδέψει 87.2ευρώ ενώ ένας Έλληνας 171 ευρώ.

Η μέση τιμή κιλοβατώρας στην Τουρκία είναι 0.051 ενώ στην Ελλάδα είναι 3,6 φορές υψηλότερη με τιμή 0.187 Συνεπώς αν πάρουμε την μέση κατανάλωση του ρεύματος ενός μέσου νοικοκυριού 500 Kwh τότε ο Έλληνας θα πληρώσει 93,5 ευρώ ενώ ο Τούρκος 25,5. Εδώ δε αν συνυπολογίσουμε τους έξτρα φόρους που έχει ο λογαριασμός ρεύματος η διαφορά γίνεται χαώδης με τον Ελληνικό λογαριασμό να φτάνει στα 120 ευρώ ενώ στην Τουρκία μόλις στα 28,20 ευρώ.

Η μέση τιμή ενοικίου στην Ελλάδα είναι στα 380 ευρώ ενώ στην Τουρκία είναι μόλις στα 90ευρώ.

Επίσης στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η Τουρκία έχει μεγάλα εργοστάσια παραγωγής σε ηλεκτρικά είδη που πωλούνται σε πολύ φθηνές τιμές για παράδειγμα μία τηλεόραση 55 άρα εντός Τουρκίας από τουρκική μάρκα κάνει μόλι2 120 ευρώ ενώ στην Ελλάδα η ίδια μάρκα πωλείται στα 420 ευρώ.

Τα είδη πρώτης ανάγκης είναι περίπου 2,8 φορές φθηνότερα από την Ελλάδα

Με δεδομένου λοιπόν τις αναλογίες αν κάτσει κάποιος και συνυπολογίσει τα έξοδα διαβίωσης θα διαπιστώσει με λύπη ότι οι Έλληνες είναι φτωχότεροι από τους Τούρκους παρόλη την κατάρρευση που έχει υποστεί η οικονομία τους. Επίσης θα διαπιστώσει ότι στην Ελλάδα ο μισθός τελειώνει στις 18 του μήνα ενώ στην Τουρκία μπορεί κάποιος να κάνει αποταμίευση το υπέρογκό ποσό των 13 ευρώ κάθε μήνα.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων από τους ελαφρόμυαλους που θα διαβάσουν το άρθρο δεν θέλει να δείξει ότι οι Τούρκοι ζουν πλουσιοπάροχα ή ότι δεν υπάρχει φτώχια στην γειτονική χώρα αλλά να αποδομήσει το αφήγημα των τηλεοπτικών ΜΜΕ που παίρνουν εντολές από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να συντηρήσουν την επικοινωνιακή του εικόνα αλώβητη προβάλλοντας μονίμως την φτωχοποίηση της Τουρκικής οικονομίας αποκρύπτοντας την Ελληνική φτωχοποίηση που έχει φέρει η κυβέρνηση και πολιτική Μητσοτάκη.

ΠΗΓΗ https://scoops.gr


ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΠΗΓΗ



ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

====================================

……………………………………………………………………

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ



ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.








ΠΗΓΗ https://www.e-synews.gr/


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- 
Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.