ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ» ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΟΝ ΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

ΤΑ 4 ΕΙΔΗ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ» ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ, Η ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ, Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ.

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Κ. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΑΣΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ , ΙΟΙ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ, ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΠΕΙΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΣΗΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗΣ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ» ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΩΣ ΗΔΗ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΜΑΣΤΕ» ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΑΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΡΜΑΙΟ ΑΥΤΩΝ Η ΝΑ ΔΙΑΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΟΡΓΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΝΤΑΣΗ. Η ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΑΡΟΙ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΛΠ. ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΝΑΞ ΠΟΥ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΝΑΡΩΤΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ Η ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΓΗ.

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΒΙΟΧΗΜΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ 200 MAIL, 200 ΜΗΝΥΜΑΤΑ, 150 ΚΛΗΣΕΙΣ, 40 ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ Ο Κ. ΤΑΣΗΣ.

ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ Η ΟΛΟΙ; ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ , ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΥΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΑ, ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΡΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΟΡΑΣΗ , ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕ ΜΥΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΓΑΠΑΜΕ.

ΕΠΕΙΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΣΙΠ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ. ΑΥΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο Κ. ΤΑΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥΣ ΜΕ ΦΘΗΝΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΑΣΗ.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΝΗΤΟΙ. Η ΓΗΡΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΑΣΙΜΗ ΝΟΣΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ 720 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 10%. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΤΑΣΗ; ΔΙΟΤΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΠΑΡΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ, ΟΥΤΕ ΦΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ Η ΦΥΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΟΚΟΠ, SUPERMAN ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΗΜΙΤΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΛΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΙ, ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ, ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.

ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΟΜΠΟΤ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΕΛΙΞΗΣ.

ΔΙΧΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΚΟΙΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟ. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ» ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ Η ΣΟΦΟΣ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ.

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΟΥ , ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ, ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΑΝΗΘΙΚΟ, ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ.

ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ 2/1/2020

ΠΗΓΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ FB

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.