ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ. ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ (14-12-2020) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.

ΑΝ. ΙΑΚΩΒΟΥ: ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

-ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. 

ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΜΟΡΦΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.

ΕΙΜΑΙ 41 ΕΤΩΝ. ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ 14 ΚΑΙ 12 ΕΤΩΝ. ΔΙΑΤΗΡΩ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ  ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ.

ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΥ.

ΕΝΕΡΓΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2015.

ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΚΑΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΤΕ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007. 

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ.

 ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΑΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΟΠΟΤΕ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ Ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ. 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.

ΑΝ. ΙΑΚΩΒΟΥ: ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ Κ. ΤΖΙΝΤΖΙΟ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ ΣΕΡΡΩΝ. ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ 9ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ.

ΑΝ. ΙΑΚΩΒΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΜΕΣΩ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ;


Σ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣΒΛΕΠΕΤΕ ΠΛΟΥΜΙΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ.

 ΟΜΩΣ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ  ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 4 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ, 4000 ΤΜ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Κ ΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ  ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 45 ΜΕΤΡΑ.

ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΤΜ ΣΤΑ 160 ΤΜ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ.

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΤΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΕΤΩΝ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ. 

ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ «ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ». ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ "ΔΙΟΡΙΑ". 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΡΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ 100 ΤΜ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 5000 ΕΥΡΩ. 4.700 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 100 ΤΜ. 

ΚΙ ΕΓΩ ΡΩΤΩ: "ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΔΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΙ ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 

ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΟΠΟΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΚΔΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ.

ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ.

Α. ΙΑΚΩΒΟΥ: ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΜΕΣΟ Ή ΑΜΕΣΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ;

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΕΣΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ.

ΕΑΝ ΕΚΔΩΣΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, ΒΡΕΙ ΤΑ 5000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΩΣΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΣΚΑΦΗ ΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΒΛΑ. 

ΕΣΚΑΦΗ ΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΒΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 100 ΤΜ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΟΜΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ 45.000-50000 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΟΣ.

ΚΙ ΕΓΩ ΡΩΤΩΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΘΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΥΣΙΜΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.

ΠΗΓΑΜΕ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ BREND ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ BREND ΕΙΧΕ 105 ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ 1,25 ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ BREND ΠΗΓΕ 147 ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ 1,25 ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.  

ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΑΝΟΔΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΩΘΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΟ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. 

3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΜΩΣ 4000-5000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

 ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΛΕΤ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞ’ΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 40%-50%  ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ, ΑΥΡΙΟ –ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΑ 2,4  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ¼ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟ ¼ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΦΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΗ. ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

Α. ΙΑΚΩΒΟΥ: ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

ΣΤ.ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΤΕ! ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 4389/26-5-2016 ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ 1-1-2017 ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΡΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 180, 182. 185 ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΙΔΡΥΕΙ Η ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ,  ΜΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΒΛΕΠΕ ΤΧΣ, ΤΑΙΠΕΔ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

 ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ….

 ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ 2010 ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3843 ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΙΩΣΗ 30% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ, ΕΝΦΙΑ, ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2017 ΠΕΡΙΠΟΥ 63.000 ΑΦΜ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΜΕ!!!

ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ. 

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ;

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ», ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

-Α. ΙΑΚΩΒΟΥ. ΤΟ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΩ, ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.


ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΟΠΟΤΕ, ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ…

ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΙ ΡΕΝ ΤΟ 2014 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. 

ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 67% ΣΕ ΣΧΕΣΗ  ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 17%-15%. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ; 

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΡΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΠΙΑ. 

ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ, ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΑΜΕ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΚΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΕΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. 

ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ.. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΝΩ ΕΓΩ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΕΝΕΧΥΡΟ, ΠΑΙΡΝΩ ΔΑΝΕΙΑ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΤΛ.ΚΤΛ.

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ! 

ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ. ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. 

ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ 61/295 ΠΑΓΙΑ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 33 ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. 

ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; 

ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΕΞ’ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ, Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ.

ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΛΛΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ.

Α. ΙΑΚΩΒΟΥ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Μ ΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΩΣ ΑΙΜΑ ΚΑΘ’ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ;

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΠΑΡΑΤΥΠΑ, ΕΚΝΟΜΑ, ΑΝΗΘΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ  Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ. 

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. 

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ 

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ, ΙΣΧΥ ΦΡΟΝΗΣΗ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ. ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΑ 115,5, ΤΡΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 2012 ΟΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ  ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΑΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΡΑ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΩΣ ΕΘΝΟΣ. 


ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ  ΝΟΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΩΣΤΕ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ.

ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΑΞΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ  ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΠΑΝΩ 130.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ,  ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!

 ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ. 

ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ. 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ 6199 ΣΤΙΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2015 ΜΕ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΧΕΙ WHITE PROTOCOLE ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΛΕΤΗ 325 ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ 49.000 ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΜΕΝΑ, ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΠΡΟ-ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. 

ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,  ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗΝ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

 ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΙΡΕΘΗΚΑΝ. 

ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΦΥΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ 0.5% ΤΟΥ ΤΟΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ  Ο ΚΟΣΜΟΣ- ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ.

 ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, ΠΑΠΑΔΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ, ΣΟΥ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ. ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.

ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ.

 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 2-5 ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΦΙΑ.

ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ.  ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ;

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.

ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ…

ΕΙΣΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ’40 ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΕΡΑ!!. 

ΕΙΣΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!

 ΕΙΣΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ, ΕΙΣΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ, ΕΙΣΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΤΟΥ ΘΑΛΗ… ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

ΕΔΩΣΕΣ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ  ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΩΜΙΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΠΛΑΙ -ΠΛΑΙ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΥΨΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ!

ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ. ΚΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΠΟΤΕ.

 


                                                             ΠΗΓΗ https://dioskoyros.blogspot.com/

 

=================


ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ...ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- 
Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

-------------------------------------------Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΥΙΣemail.e.sy.lindion.lardos@gmail.com 
THΛ: 2244023924
ΚΙΝ: 6909652070
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ-ΡΟΔΟΣ
Τ.Κ 85102

 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ''Ε.ΣΥ.'' ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ   ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
 ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
  •  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ 
  • ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗΣ 
  • ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
  • ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ 
  •  ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ    
  •  ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ  
  •              
Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΥΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ - social media

Facebook - Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

ΝΕΑ ΠΟΝΤΟΡΙΑ - blogspot ΠΑΤΑ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.